Politie Noord- en Oost Gelderland

|     |Apeldoorn - Man gewond na mishandeling                    |

De politie onderzoekt een incident waarbij een 28-jarige Amsterdammer mishandeld is. Het voorval heeft zich in de nacht van donderdag op vrijdag 26 november voorgedaan in het Apeldoornse centrum. De Amsterdammer liep verwondingen op aan zijn hoofd.


Het incident werd rond 03:40 uur bij de politie gemeld. Er zou iemand in de Nieuwstraat mishandeld zijn na een conflict met een onbekende man. Agenten kwamen ter plaatse en stelden een onderzoek in. De 28-jarige Amsterdammer zou met een glas geslagen zijn, waardoor hij gewond raakte. De man is voor behandeling overgebracht naar het ziekenhuis. De onbekende man is na het incident vetrokken. De politie onderzoekt het incident en roept getuigen op zich te melden via 0900-8844. Of anoniem via 0800-7000.


2010173093

|     |Apeldoorn - Winkeldief op heterdaad aangehouden           |

De politie heeft donderdagmiddag 25 november een 26-jarige man, zonder vaste woon- of verblijfplaats, aangehouden voor winkeldiefstal. De man werd op heterdaad door agenten in burger betrapt toen hij schoenen wegnam bij een schoenenzaak aan de Hoofdstraat in Apeldoorn.


Surveillerende agenten in burger zagen dat de man een fietstas wegnam van een geparkeerde fiets. Met de tas ging hij een schoenenzaak aan de Hoofdstraat in en nam daar een paar schoenen weg. De agenten hadden genoeg gezien en hielden de man aan. Hij werd overgebracht naar het politiebureau en voor nader verhoor ingesloten. De politie maakt proces-verbaal op.


2010173036

|     |Beekbergen - Inbraak kantine                              |

Op donderdagavond 25 november is er ingebroken in een kantine van een camping aan de Kaapbergweg in Beekbergen. Het is nog onduidelijk wat er is weggenomen.


Men is binnengekomen door een deur open te breken. De politie heeft de inbraak in onderzoek.


2010173086

|     |Apeldoorn - Drietal aangehouden na mishandeling           |

De politie onderzoekt een incident waarbij een 26-jarige Apeldoorner geslagen is. Het voorval heeft zich donderdagavond 25 november voorgedaan en drie plaatsgenoten zijn aangehouden voor mishandeling.


Het incident werd rond 20:00 uur bij de politie gemeld. Een 26-jarige Apeldoorner zou door meerdere personen geslagen zijn. Toen de agenten ter plaatse kwamen troffen zij de groep aan. Twee jongens (17 en 19 jaar) en een 16-jarig meisje, allen uit Apeldoorn, bleken betrokken bij de mishandeling en zijn aangehouden. De politie onderzoekt de exacte toedracht van het incident.


2010173047


EINDE BERICHTEN


-----------------------

(





(



---- --

|Apeldoorn - Kerstsamenzang in Grote Kerk | |
De traditionele Kerstsamenzang in de Grote Kerk te Apeldoorn, georganiseerd door de Regionale Politiekapel Noord- en Oost-Gelderland, wordt dit jaar gehouden op donderdagavond 16 december.


Medewerking wordt verleend door een groot koor bestaande uit het Apeldoorns Christelijk Gemengd Koor, en zowel het Mannenkoor als het Vrouwenkoor van Bel Canto. Van deze drie koren is de Apeldoorner Bert Nypels de vaste dirigent. Gezamenlijk is het een koor van ongeveer 150 leden. Tevens wordt medewerking verleend door de soliste Belinda Antink en de pianist/organist Caroline van der Weide.


Door ds. Rob Visser wordt het kerstevangelie gelezen en een korte overdenking gehouden. Het welkomstwoord wordt verzorgd door Annelore Roelofs, korpschef van de Regiopolitie Noord- en Oost-Gelderland. De begeleiding van de samenzang is in handen van de Politiekapel onder leiding van Floris de Wever.


Het evenement begint om 20.00 uur, de Grote Kerk is vanaf 19.00 uur geopend. De toegang is gratis. Als tegemoetkoming in de kosten wordt na afloop een collecte gehouden.


EINDE BERICHT




Politie Noord- en Oost Gelderland