Saxion
BR>

di 23 november 2010

Saxion Open in Deventer

Op zaterdag 27 november vindt van 10.00 tot 14.00 uur een open dag plaats bij Saxion in Deventer.

Studenten en docenten zijn aanwezig om informatie te geven. Geïnteresseerden kunnen zich tijdens de open dag ter plekke voor een opleiding van Saxion aanmelden. Verder wordt er informatie gegeven over de aansluiting voortgezet onderwijs, studiebelasting, studiekeuze, studieoriëntatie, kamers huren in Deventer, de financiële kant van studeren en Saxion als werkgever.

Nieuwe studieroutes
Tijdens de open dag wordt ook voorlichting gegeven over vier nieuwe studieroutes die in september 2011 bij Saxion van start gaan. In Deventer is dat de Engelstalige studieroute Saxion European Business School. Deze studieroute is er op gericht excellente studenten op te leiden tot inspirerende en stimulerende leiders voor het Europese bedrijfsleven. De ontwikkeling van leiderschapscapaciteiten speelt hierbij een grote rol. Studenten wonen en leren op de campus, waardoor zij al tijdens de studie een netwerk opbouwen waar ze altijd op terug kunnen vallen.
European Business School bij Saxion
Infection & Contamination Control is een nieuwe studieroute binnen de opleiding Biologie en Medisch Laboratoriumonderzoek in Deventer en Enschede. Door de toenemende aandacht en scherpe wetgeving neemt de vraag naar goed opgeleide infectiepreventie-deskundigen in hoog tempo toe. De studieroute leidt studenten op tot hygiënist in een ziekenhuis of tot inspecteur bij de GGD, ziekenhuizen of verpleeghuizen. ICC bij Saxion
Computergames zijn niet meer weg te denken uit onze wereld. Spellen worden steeds realistischer en complexer en vragen steeds meer van gamedesigners en -ontwikkelaars. Daarom start Saxion in september met twee nieuwe Engelstalige studieroutes die technologie, creativiteit, innovatie en menswetenschappen aan elkaar koppelen. In de eerste studieroute Game Creation & Producing staat het ontwerpen en visualiseren van games centraal. Studenten met meer affiniteit met techniek en programmeren, kiezen voor de studieroute Game Technology & Producing. Gaming bij Saxion

Meer informatie is te vinden op de nieuwe website van Saxion Open. Via deze website kunnen belangstellenden zich ook aanmelden voor de open dag.


------------------------------------------ EINDE PERSBERICHT
---------------------------------

Meer informatie:

Voor meer informatie over Saxion Open kunt u contact opnemen met Rob Admiraal van de dienst Interne en Externe Betrekkingen van Saxion, tel. 053-4871625.


____________________ Zoek