Ingezonden persbericht


P E R S B E R I C H T

Almere, 22 november 2010

Studenten Windesheim organiseren Sinterklaasmiddag in Stadshart

Aanstaande zondag, 28 november, is er een speciale knutselmiddag in het Sinterklaaspand aan de Stationsstraat 9. Tussen 12.00 en 17.00 uur kunnen kinderen hier knutselen aan allerlei leuke Sinterklaassurprises. De middag wordt georganiseerd door studenten van de Hogeschool Windesheim in Almere.

In het pand aan de Stationsstraat 9, waar Sinterklaas elke woensdag- zaterdagmiddag een middagdutje komt doen, is op de aanstaande koopzondag ook een aantal knutselpieten aanwezig. Zij maken samen met alle kinderen die op deze middag langskomen leuke Sinterklaasknutsels. Mijters, pietenpetten, surprises, alles is mogelijk. Na afloop krijgen de kinderen een heus Pietendiploma mee naar huis.

Deze Sinterklaasactiviteit wordt georganiseerd door studenten van de Hogeschool Windesheim in samenwerking met de Ondernemersvereniging Stadshart Almere. Roy Roethof, Vincent Babeliowski, Bojan Tomic en Masha Spaan zitten in het 2e jaar van de opleiding Small Business & Retail Management. Voor het vak Manager hebben zij een opdracht moeten werven waarbij het de bedoeling is een activiteit of evenement te organiseren.

Noot voor de redactie,