Gemeente Breda

Gemeente Breda gaat voor âHet Nieuwe Werkenâ

Van 29 november tot en met 3 december vindt in Breda het vijfdaagse Open Innovatie Festival plaats.

Dit festival heeft een erg gevarieerd programma, onder andere bestaande uit workshops, lezingen, trainingen en andere inspirerende sessies. Het is bedoeld om âHet Nieuwe Werkenâ onder de aandacht te brengen. Dit is een andere manier van werken en samenwerken waarbij mensen en organisaties flexibeler omgaan met arbeidstijd en werkomgeving, ondersteund door de laatste technologie.

âJe ziet dat mensen en organisaties elkaar meer en meer op via digitale kanalen gaan opzoeken. Samenwerkingsvormen ontstaan nu ook op een heel andere wijze. We moeten als gemeente in deze nieuwe dynamiek meebewegen. Het Open Innovatie Festival legt hiervoor een basis. Een ieder die dat wil - inwoner, bedrijf en ambtenaar â kan tijdens het festival kennis maken met âHet Nieuwe Werken. En het leuke is, toegang en deelname zijn gratisâ, aldus wethouder Saskia Boelema.

Festivalinformatie
Het Open Innovatie Festival is een evenement dat op landelijke en zelfs mondiale schaal plaats vindt. Op www.openinnovationfestival.com is hier meer informatie over te vinden.
Vanaf 1 november aanstaande is hier ook het voorlopige programma van alle deelnemende overheden, inclusief Breda, te vinden.

Aanmelden
De gemeente Breda wil deze nieuwe manier van werken toepassen op de samenwerking met en dienstverlening aan de stad. Bedrijven, organisaties en sprekers die mee willen doen aan het festival kunnen zich tot uiterlijk 22 november aanmelden via innovatie@breda.nl.

Organisaties, bedrijven en freelancers in Breda en omgeving die een bijdrage willen leveren aan het Open Innovatie Festival kunnen zich tot 22 november aanstaande melden bij innovatie@breda.nl.

Ook deelnemers die het programma tijdig willen ontvangen, kunnen zich melden via dit mailadres. Nieuws en ontwikkelingen rond het festival in Breda zijn ook te volgen op Twitter: http://twitter.com/oifbreda en natuurlijk op de website van Breda: www.breda.nl.

Breda, 14 oktober 2010