Gemeente Twenterand


Budgetcursus voor jong en oud in Twenterand op 29 november 2010

Waarom?
De economische recessie is nog in volle gang. Steeds meer Twenteranders worden geconfronteerd met de financiële gevolgen hiervan in hun persoonlijke geldzaken. Hetzelfde inkomen houden maar toch steeds meer kosten hebben. Dan is het moeilijk om een verantwoord financieel evenwicht te houden.

De gemeente Twenterand vindt het erg belangrijk om bij zo veel mogelijk van haar inwoners te voorkómen dat ze in de financiële problemen komen. Preventie is hiervoor het sleutelwoord. Voorkómen van schuldenproblematiek is het credo om zo financieel Twenterands leed uit te bannen.

De gemeente Twenterand heeft daarom in samenwerking met de Stadsbank Oost Nederland het plan opgevat om op maandag 29 november 2010 een budgetcursus aan te bieden aan geïnteresseerde Twenteranders. Deelname aan deze cursus is gratis.

Waar gaat de workshop over?
Tijdens deze workshop zullen veel praktische tips gegeven worden om meer geld over te houden, oorzaken van financiële problemen worden toegelicht, en wat bieden landelijke en gemeentelijke regelingen allemaal ter ondersteuning en vermeerdering van het inkomen. Kortom: hoe krijg je weer of meer grip op je geld?

Wanneer en waar
De budgetcursus wordt gegeven op maandag 29 november 2010 in het gemeentehuis te Vriezenveen van 13.00 tot 16.30 uur. Deelname is gratis. U kunt zich aanmelden bij mevrouw Els Stout van de Stadsbank Oost Nederland. Zij is bereikbaar op telefoonnummer 053-4807178 of per email: e.stout@stadsbankoostnederland.nl. Aanmelden kan tot en met 27 november 2010.

Informatie
Voor meer informatie over budgetcursussen verwijzen wij u graag naar de heer J.W. Meijberg van de gemeente Twenterand. Hij is op werkdagen bereikbaar op 0546-840840 of per e-mail: j.meijberg@twenterand.nl.