Gemeente Zwolle

Poller Melkmarkt verhuist naar Jufferenwal

De gemeente Zwolle verplaatst de poller op de Melkmarkt naar de Jufferenwal. De werkzaamheden beginnen maandag 29 november 2010.

Met de verplaatsing wordt de rijbaan ter hoogte van de Jufferenwal 15 en het Rodetorenplein definitief afgesloten voor het (doorgaand) verkeer en krijgen voetgangers en fietsers meer ruimte. Bussen, taxi's en hulpdiensten kunnen nog wel gebruik maken van de route. Bevoorradend verkeer heeft op venstertijden doorgang.

Werkzaamheden

Woensdag 24 november 2010 beginnen de voorbereidende werkzaamheden. De regelkast aan de Jufferenwal wordt geplaatst en geprogrammeerd. Deze werkzaamheden leiden niet tot verkeershinder.

Op maandag 29 november wordt de poller van de Melkmarkt verwijderd. Ook vinden die dag werkzaamheden aan de Jufferenwal plaats. In verband met de veiligheid wordt de opgebroken rijbaan afgezet met bouwhekken.

Op dinsdag 30 november wordt de bestaande poller op het Rodetorenplein afgesteld. Daarvoor wordt één rijbaan afgesloten voor het verkeer. Naar verwachting wordt de poller op de Jufferenwal op vrijdag 3 december in gebruik gesteld.

Omleiding

In verband met de werkzaamheden is op maandag 29 november de Melkmarkt ter hoogte van de poller afgesloten voor het verkeer. Vanaf maandag 29 november tot vrijdag 3 december is de Jufferenwal ongeveer ter hoogte van nummer 15 afgesloten voor verkeer.

Tijdens de werkzaamheden wordt het verkeer met borden omgeleid. Op 3 december is de Jufferenwal weer toegankelijk voor taxi's, bussen, nood- en hulpdiensten en bevoorradend verkeer.

Afhankelijk van de weersomstandigheden kan van de planning afgeweken worden.
gemeenteraad

gemeenteraad

kavels energieweg