Qurius NV

Qurius host en beheert ICT infrastructuur Tragel Zorg

Zaltbommel, 29 november 2010 - Tragel Zorg is met 70 locaties, 900 medewerkers en 350 vrijwilligers de grootste zorginstelling in Zeeuws-Vlaanderen voor mensen met een verstandelijke beperking. Qurius sloot onlangs met Tragel een contract voor 60 maanden af voor de hosting en het beheer van de volledige ICT infrastructuur, inclusief migratie. De complete ICT omgeving zal worden gehost in het nieuwe duurzame Qurius hosting center.

Jan Stelwagen, Voorzitter Raad van Bestuur Tragel Zorg: "Onze organisatie biedt zorg- en dienstverlening aan mensen met een verstandelijke beperking met als doel een goed leven. Om dit zo optimaal mogelijk te kunnen doen, hebben we partners en dienstverleners nodig die ons al die zaken uit handen nemen die niet bij onze kerntaak horen. Daardoor kunnen wij ons richten op goede zorg, begeleiding en ondersteuning van onze cliënten. Qurius heeft zich in het selectietraject een betrouwbare partner getoond met veel ervaring in onze sector, die proactief met ons meedenkt hoe we onze ICT faciliteiten duurzaam, flexibel en met oog op de toekomst kunnen inrichten en beheren."

Peter van Haasteren, Directeur Qurius Nederland: "We zijn bijzonder trots om Tragel Zorg te mogen verwelkomen in ons nieuwe, energiezuinige hosting center. Hier bieden we klanten uit binnen- en buitenland een flexibele, betrouwbare en duurzame hosting- en beheeroplossing. Zo kan Tragel Zorg zich richten op hun core business, het verlenen van goede zorg."