Gemeente Edam-Volendam

Vrijwilligersvacaturebank Edam-Volendam operationeel

Vrijwilligerswerk Na haar start als Vrijwilligersmakelaar in Edam en Volendam is Rennie Groot aan de slag gegaan met een lang gekoesterde wens van heel wat organisaties. Een vrijwilligersvacaturebank tot stand brengen. Woensdag 1 december is het zover. Dan kunt u vrijwilligersvacatures vinden op onderwijs, sport en welzijn>wmo loket>vrijwilligers

U vindt daarop leuke klussen die voor u als vrijwilliger te doen zijn.

Ook kunnen verenigingen en andere organisaties hun vrijwilligersvacatures op deze pagina plaatsen. Het is natuurlijk van belang dat de vrijwilligersvacaturebank actueel blijft. Als de vacature dus vervuld is moet hij verwijderd worden. Als er een nieuwe vacature is moet die erop vermeld worden enz. Het vraagt dus wel actieve inzet van de organisaties en vrijwilligers om de vrijwilligersvacaturebank Edam-Volendam tot een succes te maken. Als regel wordt een vacature na een maand verwijderd.

Informatie over de vrijwilligersvacaturebank en andere vrijwilligersbelangen kunt u krijgen bij Rennie Groot, de vrijwilligersmakelaar@edam-volendam.nl, telefoon 06-47569294, aanwezig op woensdagmiddag en vrijdag.