Lefier


'De Componist' van start

Verkoop appartementen 'De Componist' van start

In het naoorlogse gedeelte van de wijk Helpman realiseert Lefier nieuwbouwcomplex âDe Componistâ. In het complex komen diverse voorzieningen en 32 ruime appartementen, onderverdeeld in zes verschillende groottes en typen. Hiermee komt Lefier tegemoet aan de vraag naar woningen voor verschillende doelgroepen.

Nieuwbouw en verbouwing
Het complex wordt gebouwd aan de Chopinlaan, op de plek waar de Groningse schoolvereniging (GSV), een gemeentelijke gymzaal en de Novo gevestigd zijn. Van deze gebouwen wordt het pand van zorginstelling Novo gerenoveerd. Hieraan worden door Lefier ook 30 huurappartementen ten behoeve van de Novo toegevoegd. In het door Lefier nieuw te bouwen complex, de Componist, worden naast een nieuwe school (GSV) ook een buitenschoolse opvang (SKSG), een ondergrondse parkeergarage voor bewoners en 32 koopappartementen gerealiseerd. Door de mix van functies in de gebouwen, draagt het complex bij aan de leefbaarheid van de wijk.

De 32 koopappartementen die Lefier realiseert, zijn allemaal per lift te bereiken. Zowel de grootte als de prijs van de wooneenheden varieert, namelijk van 78m2 tot 150m2 en van â¬172.500 tot â¬330.000. Het complex bevindt zich vlakbij een stukje natuur en door de Verlengde Hereweg is de binnenstad van Groningen gemakkelijk bereikbaar. Naar verwachting worden de appartementen in het najaar van 2012 opgeleverd.

Start verkoop
Bent u nieuwsgierig geworden? Kom dan naar de start verkoop van de 32 appartementen van de Componist. Deze vindt maandag 29 november van 18.00 tot 20.00 uur plaats op kantoor van Schreuder Makelaars, Verlengde Hereweg 20/2.