RTL Group

Bijna miljoen kijkers voor finale 'SYTYCD': Floris wint derde editie

Floris is gisteren tijdens de superspannende finale van So You Think You Can Dance verkozen tot meest favoriete danser van de Lage Landen. Bijna een miljoen kijkers zagen hoe de dansstrijd na een vette show vol spectaculaire choreografieën eindigde voor Lorenzo, Lise en Natascha. In de RTL 5-doelgroep 20-34 jaar behaalde de show een zenderaandeel van 24,5% is daarmee de best bekeken finaleuitzending van So You Think ooit. Bovendien overtreft deze derde reeks de voorgaande twee seizoenen als best scorende editie tot nu toe.

De populaire boy-next-door Floris is binnenkort te bewonderen in de dansfilm 'Body Language en sleepte daarnaast ook een dansopleiding naar keuze en de felbegeerde geldprijs van 25.000 euro in de wacht.

Na de liveshows op tv gaat het waanzinnige dansspektakel verder in het theater. Over enkele weken zijn de topdansers te bewonderen in anderhalf uur durende theatershows in Nederland en België. De aftrap vindt plaats in Amsterdam op vrijdag 7 januari en zaterdag 8 januari, gevolgd door Den Haag op donderdag 13 januari, Utrecht op vrijdag 21 januari en Antwerpen op zaterdag 22 januari. Tickets zijn verkrijgbaar via www.rtltickets.nl of via het nummer 0900 1353. De So You Think You Can Dance-theatertour is een samenwerking met V&V Entertainment

Herhaling finale SYTYCD: RTL 5, dinsdag 30 november, tussen 22.30 en 00.45 uur.

Website: soyouthinkyoucandance.nl

---

Noot aan de redactie: Voor meer informatie en/of interviews kunt u contact opnemen met Susanne Kolfschoten, RTL Nederland Communicatie, via tel: 035 - 6718878 of susanne.kolfschoten@rtl.nl.