Politie Limburg-Noord

Poging overval supermarkt in Weert


Datum: 29-11-2010
Tijd bericht: 11:46
Plaats: Weert
Maandagochtend rond 7.00 uur heeft een poging overval plaatsgevonden bij een supermarkt aan de Friezenstraat. Het gaat om drie jonge mannen. Zij wachtten het personeel van de supermarkt op bij het openen van de zaak. Een van hen dreigden een personeelslid met een vuurwapen. Zij zijn uiteindelijk vertrokken zonder buit. Een van de verdachten droeg opvallende witte kleding met een blauwe sjaal. De twee anderen droegen donkere kleding. De politie Limburg-Noord heeft voor het eerst een gesproken Burgernet bericht en een sms bericht verzonden in dit gebied met het signalement van de verdachten. Op dit moment zijn er nog geen aanhoudingen verricht. BVH 2010117796
Mensen die meer informatie hebben over deze zaak worden gevraagd contact op te nemen met 0900-8844 of via stichting Meld Misdaad Anoniem 0800-7000 (gratis)

Burgernet is een samenwerkingsverband tussen politie, burgers en gemeenten om samen te werken aan de veiligheid en leefbaarheid in de eigen buurt. Burgernet is op zoek naar burgers die behulpzaam willen zijn om verdachten, voertuigen of vermiste personen sneller op te sporen. Gewoon vanuit het eigen huis, op straat of vanaf de werkplek. Voor deelname of meer informatie kijk op www.burgernet.nl Naast het laatste nieuws is er ook een overzicht van Burgernetacties en veelgestelde vragen en antwoorden te vinden.