Politie Zaanstreek-waterland

Getuigen gezocht van zware mishandeling

Wormerveer o De politie is op zoek naar getuigen van een zware mishandeling op maandagochtend, 29 november om 10.12 uur, op de Kerkstraat in Wormerveer.

Een 15-jarige man uit Krommenie fietste door een steeg van de Kerkstraat naar het Marktplein. Aan het begin van de steeg zaten twee jongens te drinken. Eén van de twee gooide zijn flesjes naar de Krommenieër. Deze vielen stuk op de grond. Toen de man hierop reageerde sloeg een van de twee jongens met een fles op zijn hoofd. De man raakte gewond. Daarna liepen de twee weg in de richting van het benzinestation aan de Kerkstraat. De politie wil graag in contact komen met getuigen. De volgende signalementen van de verdachten zijn bekend:

Verdachte 1 (die de man met de fles sloeg)
* Blanke jongen
* Leeftijd ongeveer 17 18 jaar
* Lengte ongeveer 180 cm
* Postuur: slank
* Donkerblauwe ogen
* Kort, bruin stekelig haar
* Had oorbellen met diamanten in
* Droeg witte broek en witte jas met verfspatten

Verdachte 2
* Blanke jongen
* Leeftijd ongeveer 15 jaar
* Lengte ongeveer 175 cm
* Donkerbruine ogen
* Donker haar, aan de zijkanten opgeschoren en in het midden een baan * Droeg donkerblauwe Nickelson jas met bondkraag, Chasin donkerblauwe spijkerbroek en zwarte Nike Air Max schoenen.

Herkent u de verdachten aan de hand van de signalementen of heeft u andere relevante informatie? Neemt u dan contact op met de politie Zaanstreek-Waterland via 0900-8844. Dit kan ook via Meld Misdaad Anoniem: 0800-7000.