Transavia

Michiel Meijer vertrekt bij transavia.com

29 november 2010

Algemeen directeur Michiel Meijer van transavia.com, zal het bedrijf per 1 december verlaten. Dat besluit is in goed overleg genomen. Mededelingen over zijn opvolging volgen later deze week.
---

De voorzitter van de Raad van Commissarissen van transavia.com Hans Bakker, en moederbedrijf KLM, nemen afstand van de kwalificaties die Michiel Meijer zijn toegedicht in een artikel van Reisrevue. Die opmerkingen zijn voor rekening van de Reisrevue.

transavia.com, onderdeel van de Air France/KLM Groep, verzorgt vluchten voor zeer scherpe prijzen naar ruim 90 bestemmingen, met name in en rondom het Middellandse Zeegebied. Meer dan 95% van de vliegtickets wordt via de website verkocht, met maandelijks 1,5 miljoen unieke bezoekers. Daarmee behoort de low cost maatschappij tot de grootste internetwinkels van Nederland. transavia.com opereert niet alleen vanuit Nederland, maar vliegt ook succesvol met Transavia France vanuit Parijs. transavia.com ontwikkelt zich tot een vliegbedrijf met aantrekkelijke producten en diensten rondom het kernproduct luchtvervoer.