KPN NV

KPN Nieuws

KPN brengt iPhone 4 29 november op de markt

Datum

2 november 2010

Nummer

067

KPN zal op maandag 29 november de iPhone 4 in zijn reguliere assortiment in Nederland opnemen. Het toestel zal verkrijgbaar zijn in combinatie met een speciaal iPhone abonnement.

iPhone 4 biedt Face Time, dat beeldbellen mogelijk maakt, en ook het zogeheten Retina scherm van Apple, wat de hoogste schermresolutie ooit op een mobiel toestel heeft, dat een superscherpe weergave van tekst, afbeeldingen en video's mogelijk maakt. iPhone 4 is tevens uitgerust met een 5 megapixel camera met LED flitser, een HD videocamera, de A4 processor van Apple, een 3-wegs gyroscoop en een batterij, die 40% langer mee gaat*. Dit alles is prachtig vormgegeven in glas en roestvrij staal en is tevens de dunste smartphone ter wereld. iPhone 4 draait op iOS 4, de nieuwste versie van 's werelds meest geavanceerd mobiele operating systeem, dat meer dan 100 nieuwe functies biedt. De revolutionaire App Store geeft toegang tot ruim 300.000 apps, waaronder de nieuwe iMovie app, die speciaal is gemaakt voor iPhone 4.

Vanaf 29 november zal iPhone 4 beschikbaar zijn via de online en fysieke winkels van KPN, Hi en Telfort alsmede MTV Mobile en tevens via geselecteerde retailpartners. Specifiek voor de iPhone heeft KPN een nieuw abonnement ontwikkeld. De iPhone abonnementen combineren bundels voor bellen, sms én mobiele data in één pakket. Ga voor meer informatie over prijzen en pakketten of om aan te melden voor updates naar www.kpn.com/iphone.

Ga voor meer informatie over iPhone 4 naar www.apple.com/iphone.


* Batterij levensduur is afhankelijk van toestelinstellingen, gebruik en andere factoren. Actuele resultaten kunnen variëren.

Voor meer informatie: