Vodafone Nederland start op 29 november verkoop van iPhone 4

02/11/2010 08:52

Vodafone Libertel NV

Vodafone Nederland start op 29 november verkoop van iPhone 4

2 november 2010 - Vodafone Nederland maakt vandaag bekend dat op 29 november 2010 de verkoop start van de iPhone 4 met diverse abonnementen voor iPhone klanten.

iPhone 4 heeft meer dan 100 nieuwe functies, zoals videobellen, genaamd FaceTime. Het nieuwe Retina display heeft volgens Apple de hoogste resolutie ooit gebouwd in een telefoon. Dit resulteert in zeer scherpe tekst, beeld en video. Ook bevat de iPhone 4 een 5 megapixel camera met LED flash, een HD video camera, een A4 processor en een 3-axis gyro. Daarnaast is er tot 40 procent meer beltijd mogelijk. De iPhone 4 is volgens Apple de dunste smartphone in de wereld en heeft een nieuw design van glas en roestvrij staal. Het toestel is uitgerust met de nieuwste versie van het meest geavanceerde mobiele besturingssysteem ter wereld, de iOS 4. De revolutionaire App Store geeft toegang tot meer dan 300.000 apps inclusief de nieuwe iMovie app, speciaal ontwikkeld voor iPhone 4.

"Wij zijn zeer verheugd dat we de iPhone aan onze klanten kunnen aanbieden," zegt Bart Hofker, directeur consumenten markt bij Vodafone Nederland. "Met Vodafone hebben iPhone gebruikers uitstekend bereik op een betrouwbaar en snel netwerk."

De iPhone 4 is vanaf 29 november 2010 verkrijgbaar bij Vodafone winkels en op www.vodafone.nl/iphone.

Prijsinformatie en gegevens over verkrijgbaarheid zijn vanaf 10.00 uur te vinden op: www.vodafone.nl/iphone.

Voor meer informatie over iPhone 4, ga naar: www.apple.com/iphone

De levensduur van de batterij is afhankelijk van de toestelinstellingen, het gebruik en andere factoren. De werkelijke levensduur kan daardoor verschillen.

http://www.vodafone.nl/iphone/