Media alert

10 november, 2010

Cognizant aanwezig op EuroSTAR 2010 in Denemarken

De achttiende editie van EuroSTAR wordt van 29 november tot en met 2 december 2010 georganiseerd in Kopenhagen. Testers vanuit de hele wereld zijn aanwezig tijdens deze Europese conferentie over softwaretesten. Er zijn diverse sessies, interactieve workshops en presentaties over verschillende testonderwerpen. Cognizant is voor het tweede jaar op rij aanwezig. De organisatie is actief in het vaststellen van nieuwe standaarden op het gebied van testing om op deze manier optimale IT-kwaliteit en -efficiëntie te verkrijgen.

Cognizant, onlangs uitgeroepen tot marktleider 'global testing services' in een onderzoek van IDC*, heeft haar eigen Cognizant Web Village tijdens EuroSTAR. Andreas Golze, Head of Testing Europe bij Cognizant, is tijdens het evenement beschikbaar voor het verdere informatie of interviews. De Testing-groep van Cognizant bestaat uit 14.500 professionals en biedt een groot aanbod aan software-testing services waaronder consultancy, enterprise-diensten en functionaliteitstesten. Cognizant levert expertise aan de business- en technische kant van testing. Dit maakt het mogelijk voor de organisatie om innovatief te zijn en betere resultaten te bereiken.

U bent van harte uitgenodigd om Cognizant te bezoeken tijdens EuroSTAR 2010

Datum: 29 november t/m 2 december, 2010
Programma: http://www.eurostarconferences.com/conferences/2010.aspx Presentatie Cognizant: 2 december om 9.30 uur, http://www.eurostarconferences.com/conferences/session-details.aspx?sessionId=216 Locatie: Bella Center in Kopenhagen, Denemarken
Registeren via: http://www.eurostarconferences.com/Registration.aspx?type=delegate&id=3 Voor een afspraak mail: EuroSTAR@cognizant.com

Meer informatie vindt u op: www.beinspiredbecognizant.com/EuroSTAR


*The report, "IDC MarketScape: Global Testing Services, 2010 Vendor Analysis," by Rona Shuchat, Mukesh Dialani, and Melinda-Carol Ballou, July 2010, IDC #223954, Volume: 1, Application Outsourcing Services: Competitive Analysis, is available from IDC at www.idc.com.

BERICHT VOOR DE REDACTIE