Ingezonden persbericht


FC Barcelona - Real Madrid live op Sport1

Amsterdam, 25 november 2010 - Sport1 besteedt maandag 29 november vanaf 20:00 uur uitgebreid aandacht aan de Spaanse topper tussen FC Barcelona en Real Madrid.

Presentator Emile Schelvis ontvangt vanaf 20:00 uur in de Sport1 studio analisten Marco van Basten en Willem van Hanegem. Commentator Sierd de Vos tekent voor het commentaar. De wedstrijd is ook tegen betaling via www.sport1.nl en het mobiele platform m.sport1.nl te bekijken. Daarnaast is de wedstrijd aan te schaffen via het UPC live portal. Bestellen gaat eenvoudig door de wedstrijd via de afstandsbediening te selecteren. De kosten bedragen 5,95 euro. Het volledige aanbod van Sport1 pay-per-view op het UPC Live TV Portal is te vinden op kanaal 15 van de UPC box.

Over Sport1
Sport1 is een digitale 24-uurs sportzender met een breed scala aan live sport. De zender heeft zowel de rechten voor televisie, internet (www.sport1.nl) als voor een mobiel platform (m.sport1.nl). Sport1 biedt twee digitale 24-uurs sportkanalen en vier extra kanalen voor live evenementen aan, waarbij de kijker zelf kan beslissen welke wedstrijd hij volgt. Het aanbod van Sport1 omvat alle belangrijke Europese voetbalcompetities, evenals de UEFA Champions League. Ook zijn golf, tennis, darts en NBA basketball te zien. Sport1 biedt ook een HD-kanaal aan. Kijkers kunnen Sport1 ontvangen door een abonnement af te sluiten met Ziggo, UPC, Caiway, Delta, Kabel Noord, Tele2, KPN i-TV of via Canal Digitaal. Sport1 is onderdeel van Chellomedia, de Europese content-divisie van Liberty Global, Inc. en een toonaangevend mediabedrijf en distributeur van zenders, content en videodienst en.

Contactpersoon