Ingezonden persbericht


Juniper Networks benoemt Sean Dolan tot
Senior Vice-President EMEA

Schiphol-Rijk, 29 november 2010 - Juniper Networks (NYSE: JNPR) benoemt Sean Dolan tot Senior Vice-President van de EMEA-regio. Dolan was hiervoor werkzaam bij Alcatel-Lucent, waar hij diverse managementrollen vervulde. Zijn meest recente functie was President van de regio Azië en het gebied rond de Stille Zuidzee.

Dolan is in zijn nieuwe functie verantwoordelijk voor alle zakelijke activiteiten in de regio, waaronder verkoopontwikkeling, training, strategische planning, klantenbinding en omzetgroei. Dolan rapporteert aan John Morris, Vice-President Worldwide Sales van Juniper. Hij richt zich vooral op de ondersteuning die Juniper kan bieden om tegemoet te komen aan de groeiende vraag naar IP-netwerken in de EMEA-regio.

"Juniper Networks is een innovatieve speler op het gebied van netwerken en cloud computing, en het is een spannende tijd om bij dit bedrijf te gaan werken", zegt Dolan. "De visie die Juniper heeft op Het Nieuwe Netwerk, is vertaald in het nieuwste product van Juniper: Junos Pulse Mobile Security Suite. Deze oplossing geeft duidelijk de productinnovatiekracht van Juniper weer. Juniper begrijpt de behoefte van klanten aan high-performance netwerken met een lage total cost of ownership. Ik grijp de kans met beide handen aan om in een dynamische omgeving hieraan mee te werken. Ik zie ernaar uit me volledig in te zetten voor serviceproviders, klanten en ons groeiende partnernetwerk binnen EMEA."

"Ik ben verheugd dat Dolan voor ons komt werken en dat hij een uitgebreide branche-expertise toevoegt aan ons EMEA-team", zegt Morris. "Dolan heeft een schat aan kennis op het gebied van netwerken en technologie. Deze kennis zal ons helpen bij de groei in EMEA."

Dolan heeft meer dan 25 jaar ervaring in het laten groeien en managen van complexe technologie-, netwerk- en dienstenorganisaties wereldwijd. Voordat hij bij Alcatel-Lucent werkte, bekleedde hij diverse managementfuncties bij onder andere EDS, Wang Laboratories en Ernst & Young.

####

Over Juniper Networks
Juniper Networks is specialist in netwerkinnovatie. Van apparatuur tot datacenter, van consument tot de cloud: Juniper biedt innovatieve software, technologie en systemen die het gebruik en de kosteneffectiviteit van netwerken transformeren. Het bedrijf bedient klanten en partners wereldwijd en draaide in het afgelopen jaar een omzet van meer dan drie miljard dollar. Meer informatie is beschikbaar op www.juniper.net.


Ingezonden persbericht