Ingezonden persbericht


Persbericht

Den Haag, 29 november 2010

War Child maand bij T-Mobile.


. Gehele maand december verdubbelt T-Mobile de War Child donaties

van haar spaarprogramma's.

. Oproep: doneer zoveel mogelijk spaarpunten aan War Child.
---

De spaarprogramma's T-Mobile Extra en T-Mobile Speciaal staan de hele maand december in het teken van War Child. T-Mobile roept haar klanten op om spaarpunten te doneren aan War Child. Het totaalbedrag dat klanten in december via de spaarprogramma's doneren, wordt door T-Mobile verdubbeld. De actie loopt van 1 t/m 31 december 2010.

Alexander Hamel, Directeur Klantenservice: "Traditiegetrouw besteden we in december extra aandacht aan War Child. Dit jaar roepen we klanten op tot het doneren van hun spaarpunten aan War Child. Het hele jaar door steunt

T-Mobile War Child met mensen en middelen. In 2009 kon War Child door onze hulp ruim 24.000 kinderen helpen. Wij hopen dat we dit jaar nog meer kinderen kunnen helpen en vragen daarvoor ook de hulp van onze klanten."

T-Mobile Extra en T-Mobile Speciaal
Meer dan één miljoen klanten van T-Mobile sparen via T-Mobile Extra en

T-Mobile Speciaal voor leuke cadeaus, kortingen of beltegoed. Via de gratis spaarprogramma's is het mogelijk om 5 of 10 euro te doneren aan War Child. Voor meer informatie over het spaarprogramma: www.t-mobile.nl/sparen.

T-Mobile is partner van War Child
War Child is een onafhankelijke humanitaire organisatie die investeert in een vreedzame toekomst voor kinderen die getroffen zijn door oorlog. Sinds 2007 is T-Mobile communicatiepartner van War Child en ondersteunt War Child structureel door inzet van mensen en middelen. T-Mobile voelt zich verantwoordelijk voor de wereld om ons heen en vindt het belangrijk om initiatieven voor een gezonde toekomst te steunen: financieel maar ook door participatie en met hulp van mensen uit het bedrijf. Voor meer informatie over War Child kijk op: www.warchild.nl

T-Mobile Netherlands BV
Roderick van Houten
Woordvoerder
Telefoon: 06 1409 6666
E-mail: pers@t-mobile.nl
Persberichten op de site: www.t-mobile.nl Twitter: http://twitter.com/t-mobile.nl

Over T-Mobile in Nederland

4,5 miljoen consumenten en zakelijke gebruikers in Nederland maken gebruik van de mobiele oplossingen van T-Mobile (per 30 september 2010). In 2009 had T-Mobile een jaaromzet van 1,807 miljard euro. T-Mobile Netherlands BV is onderdeel van Deutsche Telekom AG, een van de leidende communicatie ondernemingen in de wereld. T-Mobile beschikt over een zeer modern mobiel netwerk voor spraak- en datadiensten. Dit mobiele netwerk behoort op het gebied van kwaliteit, bereikbaarheid en snelheid bovendien tot de beste en meest innovatieve netwerken van Europa.


---- --