Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

100e Texaco vestiging met Segafredo koffie ism Maas International

29 november 2010, Reeuwijk - Een lekker kopje koffie van Segafredo Zanetti, leverancier van authentieke Italiaanse espresso-melanges, is vanaf heden in meer dan 100 Texaco vestigingen verkrijgbaar.

Nog voor het einde van dit jaar zijn nog eens 100 Texaco-stations verrijkt met Segafredo Zanetti Espresso. In zijn totaliteit gaat het om meer dan 200 locaties, waarvan het merendeel gevestigd is langs A- en N-wegen, verspreid door Nederland, België en Luxemburg.

Daarnaast wordt er hard gewerkt om zo veel mogelijk Texaco-stations om te bouwen naar het nieuwe GO The Fresh Way-shopconcept. Segafredo Zanetti past goed binnen dit concept waar hoge eisen worden gesteld aan kwaliteit, uitstraling en techniek. Evenals bij het koffieconcept Micaffè wordt er ook bij Texaco samengewerkt met Maas International. Maas international is verantwoordelijk voor de levering, begeleiding en ondersteuning van het concept en de machines. Naast de eigen machines van Maas International wordt er gebruik gemaakt van hoogwaardige Schaerer-machines. 'Segafredo is een erg sterk merk evenals dat GO The Fresh Way dat aan het worden is. Verder sluit de kleurstelling van Segafredo en Texaco, waarin rood domineert, goed op elkaar aan', aldus Marvin van Dijken van Maas International.

Over Segafredo
Segafredo is een wereldwijd opererend Italiaans familiebedrijf, opgericht in 1973 door de heer Massimo Zanetti. Op de eigen plantages in Brazilië en Costa Rica worden miljoenen van de beste kwaliteit Arabica & Robusta koffieplanten verbouwd, ze produceren jaarlijks meer dan 160.000 ton koffie.

Voor meer informatie ga je naar www.segafredo.nl en www.maas.nl.

###

----------
Noot voor de redactie,