Bekendmaking finalisten 'Motorvrouw van het Jaar' en introductie WOW! Magazine met Tanja Jess Publicatiedatum: 24-11-2010


Utrecht, 24 november 2010


Op maandag 29 november om 12.00 uur wordt in Hotel Old Dutch (Haven 142) te Volendam het nieuwe vrouwenblad WOW! (Women On Wheels) gepresenteerd. Actrice en presentatrice Tanja Jess overhandigt het eerste exemplaar aan initiatiefneemster en Motorvrouw van het Jaar 2010, Simone Bokma. Bij de deze gelegenheid worden ook de vijf finalisten geïntroduceerd die gaan strijden voor de titel Motorvrouw van het Jaar 2011. Deze verkiezing is een initiatief van MOTORbeurs Utrecht. De winnares wordt begin volgend jaar tijdens de beurs bekendgemaakt.

Het eerste WOW! magazine wordt mee gelijmd met de kersteditie van het 100%NL Magazine, waardoor direct twee miljoen lezers worden bereikt. Met de introductie van WOW! komt de droom van Simone Bokma uit. Als kind was zij al in de weer met brommertjes en klussen met haar vader. Die onvoorwaardelijke liefde voor motoren leverde haar in 2010 de eretitel Motorvrouw van het Jaar op.

De grenzeloze passie van Simone bracht haar al op vele plaatsen. Zo reed zij de 7000 kilometer lange Heroes Legend vanaf Parijs, door Marokko, Mauretanië en Senegal naar het Lac Rose in Dakar. Vorig jaar reed ze de Sahara Experience off-road door Marokko. Dit jaar is zij als gids met dezelfde tour meegegaan. Verder zit zij nog in het bestuur van de Ladies of Harley, Chapter Amersfoort. Simone: "WOW! gaat niet alleen over motors, maar ook over vrouwen en mobiliteit in de breedste zin van het woord. Veel auto- en motormagazines zijn primair gericht op mannen, terwijl vrouwen vaak weer hele andere zaken belangrijk vinden." Het WOW magazine verschijnt vier keer per jaar.