Tweede `Lady Gaga' bij concert Ahoy


Gebodypainte look-alike met geheime code op lichaam

ROTTERDAM, 20101125 -- Maandag 29 november krijgt Lady Gaga in Ahoy concurrentie van een gebodypainte look-alike. Zij zal voor en tijdens het concert volledig gebodypaint rondlopen en voor extra entertainment zorgen, voor zover dit nodig is bij optredens van Lady Gaga. Xandy Bee, de Lady Gaga-look-alike wordt overdag, vanaf 15.00 uur buiten op het voorplein van Ahoy gebodypaint en wordt een exacte kopie van de echte Lady Gaga.

Voor de opmerkzame bezoeker is er ook nog wat te winnen, er is namelijk een code verstopt in de schildering op haar lichaam. Wie deze ontdekt en fotografeert met z'n mobieltje, maakt kans op een mooie prijs.

Xandy Bee won de toegang tot het concert van Lady Gaga met een prijsvraag op internet. Deel van de prijs is dat zij als gebodypainte Lady Gaga extra bekijks zal krijgen, waarmee ze de kou die ze moet trotseren ongetwijfeld snel zal vergeten.

Over Attitude Holland
Attitude Holland bestaat sinds 1999 en is een bedrijf dat iedereen, hoe excentriek of apart ook, in zijn waarde laat. Haar motto is: Iedereen is goed zoals `ie is, hoe hij of zij er ook uitziet. Mensen uiten zich op allerlei manieren, via muziek, kleding, boeken, radio of internet. Attitude Holland ondersteunt deze mensen om zichzelf te durven en mogen zijn, met een aanbod op het gebied van kleding, schoenen en make-up. Mensen die anders durven zijn maken de wereld immers een beetje mooier. www.attitudeholland.nl

Attitude Holland