Adformatie kiest voor Quince


AMSTERDAM, 20101129 -- Adformatie heeft voor het concept en de communicatie rondom MARCOM 2011 uit een selectie van een aantal bureaus gekozen voor communicatiebureau Quince. De voorkeur voor Quince is gemaakt op basis van het concept "Playground voor Professionals". Dit thema komt zowel on- en offline als in de aankleding op de beursvloer tot uiting.

Playground for Professionals speelt in op de hoeveelheid en diversiteit aan exposanten en seminars, die een ware speeltuin zijn voor iedereen die zich verder wil verdiepen in het gebied van marketing en communicatie.

Quince neemt ook het design voor haar rekening van de communicatie richting de exposanten die deze week van start gaat. Potentiële bezoekers worden vanaf begin 2011 benaderd met de nieuwe campagne.

MARCOM is het grootste en belangrijkste marketing- en communicatie-evenement van Nederland, waar jaarlijks meer dan 7000 professionals uit de marketing- en communicatiebranche elkaar treffen. Ruim 120 bedrijven zijn hier vertegenwoordigd. Het evenement biedt tevens plaats aan IAM, het grootste Interactive Advertising en Marketing-evenement van Nederland. MARCOM11 vindt plaats op 15 en 16 juni 2011 in de RAI Amsterdam.

Quince

Ingezonden persbericht