Ingezonden persbericht


(persbericht)

IBM organiseert Company Challenge voor het MKB

Vak- en publieksjury beloont de beste oplossing met 30.000 euro startkapitaal

Amsterdam, 29 november 2010 - IBM Nederland organiseert samen met een aantal van haar Business Partners de Company Challenge. In de IBM Company Challenge vragen MKB-bedrijven de IBM Business Partners om hun uitdaging aan te pakken. De beste oplossing wordt door een vak- en publieksjury beloond met een startkapitaal van 30.000 euro.

De competitie is bedoeld voor alle soorten MKB-bedrijven, van distributie (travel, transport en retail) tot industriële bedrijven, financiële dienstverleners en ziekenhuizen. Bedrijven kunnen allerlei soorten uitdagingen insturen waar IBM Business Partners mee aan de slag gaan. Denk daarbij aan inspelen op veranderend klantgedrag, het verbeteren van de informatiestructuur of het analyseren van de klantenservice.

'De IBM Company Challenge wordt georganiseerd om ondernemers in het midden- en kleinbedrijf te laten zien dat het slim inzetten van IT veel voordelen kan opleveren, bijvoorbeeld lagere kosten en een hogere efficiëntie', aldus Martijn van Veen van IBM.

Deelname

MKB-bedrijven kunnen hun grootste uitdaging insturen via www.decompanychallenge.nl/register. Vervolgens zullen per uitdaging drie Business Partners een voorstel indienen, waaruit het MKB-bedrijf een keuze maakt. Een vakjury, aangevuld met een publieksjury, kiest de winnende case van de IBM Company Challenge. De winnaar ontvangt een startkapitaal van 30.000 euro om de oplossing samen met de IBM Business Partner uit te werken.

Voor meer informatie en deelname kijk op:

www.decompanychallenge.nl/

Meer informatie over IBM:

www.ibm.nl

(einde persbericht)