Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Accor Hotels lanceert 'all seasons' in Nederland
Eerste franchise all seasons hotel in Amsterdam

Amsterdam, 29 november 2010 - Accor Hotels lanceert begin 2011 haar merk 'all seasonss' in Nederland. Rudolph Schöningh, directeur Franchise Ontwikkeling van Accor Hotels, en Chang Lin, eigenaar van Win Hotels, ondertekenden vanmiddag namelijk een franchisecontract. Na de opening van all seasons hotels in onder andere Parijs, Berlijn, Londen en Antwerpen, zal Accor Hotels naar verwachting in april 2011 in Amsterdam het eerste all seasons hotel van ons land aan haar merkportfolio toevoegen. Het hotel zal all seasons Amsterdam City gaan heten.

All seasons is het niet-gestandaardiseerde 'all in'-merk van Accor. Het behoort tot de budgetmerken van Accor, maar heeft een geheel eigen persoonlijkheid, stijl en sfeer. All seasons is een merk dat eenvoud, weldaad, kwaliteit en gezelligheid harmonieus combineert. Hoewel elk hotel een eigen persoonlijk karakter heeft, is in elk van de inmiddels 100 hotels het kenmerkende design van all seasons terug te vinden: de kleuren, het licht en de dynamische interieurs met een ludieke touch. De kamerprijs bij all seasons is altijd inclusief ontbijt en gratis wifi. Accor heeft in 2011 meer dan honderd all seasons hotels in 10 landen, die allemaal in activiteiten- of stadscentra liggen.

'Wij zijn zeer blij om zowel het merk all seasons als het eerste all seasons hotel in Nederland in april 2011 te kunnen lanceren. Dit merk is uitermate geschikt voor de gast die 'value for money' zoekt. De start van het all seasons-merk in Nederland past binnen de groeistrategie van Accor Hotels Nederland. Tegen eind 2015 willen we het aantal Accor hotels in Nederland verdubbelen', aldus Caro van Eekelen, algemeen directeur van Accor Hotels Nederland. 'Accor streeft naar een uitbreiding tot 15 all seasons hotels in Nederland.'

//////////////////

Onderschrift bij foto: De heer Rudolph Schöningh, directeur Franchise Ontwikkeling Accor Hotels (rechts), en de heer Chang Lin, directeur/eigenaar Win Hotels, ondertekenden vandaag het eerste all seasons franchisecontract op het hoofdkantoor van Accor Hotels op Schiphol.

/////////////////