Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

LUISTERAARS ONTWERPEN TATOEAGE VOOR KINK FM-DJ HENK KANNING

HILVERSUM, 29 NOVEMBER 2010 | Tot en met 17 december kunnen Kink FM-luisteraars bepalen welke tatoeage dj Henk Kanning in het nieuwe jaar door Henk Schiffmacher op zijn bovenarm krijgt. De enige voorwaarde is dat het een mixtape / cassettebandje onderdeel van het ontwerp is.

Onlangs is Kink FM-DJ Henk Kanning door zijn collega Mark van der Molen uitgedaagd om een tatoeage te laten zetten. Henk vertelde al jaren dat hij een tatoeage wilde, maar deed dat nooit. Kink FM-DJ Mark van der Molen heeft luisteraars opgeroepen om tot en met 17 december hun ontwerp van een 'oldschool' cassettebandje te mailen naar radio@kinkfm.com. Uit alle ontwerpen worden de drie mooiste ontwerpen gekozen waarop luisteraars tot en met 1 januari 2011 op de website kunnen stemmen. De tatoeage met de meeste stemmen wordt op 3 januari tijdens het programma van Mark van der Molen door tatoeagekunstenaar Henk Schiffmacher in de studio bij Henk Kanning gezet!

Kink FM-DJ Henk Kanning: "Een mixtape is voor altijd en kan ik altijd vullen met de muziek waar ik op dat moment van hou. Het symboliseert mijn liefde voor de muziek. Tijdloos."

Kink FM-DJ Mark van der Molen: "Zolang ik Henk al ken, vertelt hij dat hij graag een tatoeage op z'n arm wil hebben. Alleen voegt hij nooit daad bij woord. Om in het nieuwe jaar gelijk het eerste goede voornemen te verwezenlijken, zorg ik ervoor dat Henk met zijn tatoeage het nieuwe jaar kan beginnen!"

Mark van der Molen
Van maandag tot en met donderdag tussen 17.00 en 19.00 uur en op vrijdag tussen 14.00 en 16.00 uur is Mark van der Molen te horen op Kink FM. In zijn eigenzinnige programma draait het om humor, films, de actualiteit en natuurlijk de beste pop en rockmuziek van Kink FM!

Kink FM
Kink FM is het landelijke radiostation voor je dagelijkse verse pop- en rockmuziek. Op Kink FM hoor je dj's als Martijn Biemans, Henk Kanning, Nando Kok, Mark van der Molen, Metha de Vos en Jan Douwe Kroeske. Kink FM is in heel Nederland via de kabel, kinkfm.com, mobiele telefoon en satelliet te ontvangen. Via kinkfm.com kun je Kink TV bekijken maar ook luisteren naar de online radiostations Kink Aardschok, met non-stop hardrock en metal en KinkClassX, met 24 uur per dag een reis door de popgeschiedenis.

Kink FM is onderdeel van de V-Ventures.

Noot voor de redactie |