Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Amersfoort, maandag 29 november 2010

Lamberink Bedrijfsmakelaars nieuwe partner in Dynamis

Dynamis Vastgoedconsultants en Makelaars heeft een nieuwe partner in Noord Nederland. Lamberink Bedrijfsmakelaars treedt vanaf woensdag 1 december 2010 toe als partner in het organisatienetwerk van Dynamis en vertegenwoordigt daarmee Noord-Oost Nederland. De toetreding van deze elfde partner betekent voor zowel Dynamis als voor Lamberink een versterking van de regionale én landelijke marktpositie.

Versterking marktpositie
Met Lamberink Bedrijfsmakelaars aan haar zijde is Dynamis uitgegroeid tot een samenwerkingsverband van elf regionale makelaars met 25 vestigingen verspreid door Nederland. De partners in Dynamis bieden een full service dienstverlening met bedrijfsmakelaardij, woningmakelaardij, financieel advies, beleggingsmakelaardij en consultancy, research en taxaties. De toetreding van Lamberink Bedrijfsmakelaars betekent voor Dynamis een versterking van haar marktpositie in Noord Nederland, na het faillissement van Boelens Jorritsma in 2009.

Lamberink
Lamberink is een vooraanstaande makelaar in Noord-Oost Nederland met ruim 20 jaar ervaring, 35 medewerkers en vestigingen in Assen, Groningen, Hardenberg en Zuidlaren."Wij zijn verheugd met de aansluiting bij Dynamis. Wij breiden ons dienstverleningsnetwerk uit van regionaal naar landelijk dekkend, met behoud van onze specifieke kennis van de noordelijke vastgoedmarkt. En daar profiteren onze zakelijke opdrachtgevers van", aldus Harry Lamberink, directeur Lamberink Bedrijfsmakelaars. Annelou de Groot, directeur Dynamis vult aan: "Dynamis en haar leden zijn bijzonder verheugd met de toetreding van Lamberink Bedrijfsmakelaars. Niet alleen herpositioneren wij ons hiermee in Noord Nederland, ook hebben wij in Lamberink een waardig Dynamis-lid gevonden."

Dynamis
Zeventien jaar geleden is Dynamis opgericht als samenwerkingsverband van zes bedrijfsmakelaars. Dynamis is in de loop der jaren uitgegroeid tot een collectief van elf regionale partners met een full service dienstverlening. Het coördinatiekantoor van Dynamis verzorgt voor haar partners landelijke research, inkoop, marketing en taxaties