Studentenbaantje: meer dan 100.000 euro voor een week werk


VDHT lanceert agressieve marketing campagne. Abris in 239 Texaco stations bieden studenten de mogelijkheid om meer dan 100.000 euro te verdienen in één week

LIEMPDE, 20101129 -- VDHT, een producent van onder meer t-shirts met opdruk, beloont studenten voor het aanbrengen van nieuwe investeerders in een ambitieus uitbreidingsplan. Wanneer de werkstudent kiest voor uitbetaling in aandelen dan verwacht VDHT dat die aandelen in 2016 zodanig verzilverd kunnen worden dat een week werk meer dan een ton opbrengt. Het bedrijf werft nu studenten via advertenties in de media en op abris in 239 Texaco stations.

Affiche VDHT Binnen vier jaar wil het Nederlandse bedrijf marktleider worden op de Europese markt van vrijetijdskleding met opdruk (Imprint Basic Active Wear), met een geplande omzet van 150 miljoen Euro. In 2014 staat een beursgang op het programma. Het plan is gebaseerd op een revolutionair franchise business model, ontwikkeld door Admar van der Heijden, de CEO van VDHT, voor de verkoop van vrijetijdskleding van buitengewone kwaliteit in een ongeëvenaarde keuze aan kleuren tegen concurrerende prijzen. Daarbij wordt gratis de meest moderne zeefdrukapparatuur aan drukkers ter beschikking gesteld in ruil voor een vijfjarig contract. Met deze apparatuur kunnen per uur 1.000 shirts bedrukt worden in 14 kleuren.

Het bedrijf wil tot en met 31 December 2011 in totaal 180 miljoen euro ophalen via verschillende aandelenemissies. Investeerders hebben de mogelijkheid tot het bijwonen van voorlichtingsdagen, opportunity show cases (OCS) genoemd.

Eén van de methodes die VDHT wil gebruiken voor het werven van investeerders is om een groep studenten in te schakelen die hiervoor eerst een dag worden getraind. Hierna kunnen studenten 5% tot 10% commissie voor het aanbrengen van een investeerder in cash ontvangen of de opbrengst converteren naar aandelen. Kort samengevat kunnen studenten dus met een week werken op deze manier 100.000 euro verdienen indien hij of zij de verdiende commissie herbelegt in aandelen VDHT. Dit bedrag is gebaseerd op een in aandelen geconverteerde commissie van 10.000 euro, die VDHT verwacht te vermeerderen tot een waarde van 100.000 euro in 2016, dus in twee jaar na de beursgang. Bij die gelegenheid kunnen studenten de Ferrari op de abris zelf kopen of er bijvoorbeeld hun studieschuld mee aflossen.

VDHT heeft gekozen voor samenwerking met studenten vanwege hun netwerk. VDHT wil een netwerk van 500 studenten opbouwen. Gedurende de maanden December en Januari, organiseert VDHT tweemaal in de week studenten trainingsdagen.

Over VDHT

VDHT is een familiebedrijf dat 90 jaar geleden begonnen werd door de grootvader van Admar van der Heijden. Admar ontwikkelde het businessmodel gedurende de laatste 32 jaren, waarvoor hij meer dan 4 miljoen mijl vloog. Het financiële doel is om in 2011 in totaal 180 miljoen euro aan investeringen te verwerven. Met dat geldt wordt het business model uitgerold en wordt VDHT marktleider in vrijetijdskleding met opdruk. VDHT richt zich op een marktaandeel van 10 procent.
Admar van der Heijden is zijn hele leven werkzaam in deze branche. Hij ontwikkelde diverse specifieke toepassingen, met name op het gebied van ISO kwaliteitsnormeringen. Zie www.admarvanderheijden.com voor de biografie van Admar.

Pers Contact:

Admar van der Heijden.
Email: admar@vdht.com
Mobile: +31(0) 411633970