Nieuw in assortiment Slowjuice.nl: Humio luchtbevochtiger


De Humio luchtbevochtiger is de oplossing in huis tegen droge keel, neus, ogen en huidproblemen

NAARDEN, 20101129 -- Precies op tijd voor het winterweer is Slowjuice begonnen met het importeren van een nieuw soort luchtbevochtiger. Gezonde lucht heeft een relatieve luchtvochtigheid van 40 tot 60 procent. De Humio luchtbevochtiger zorgt voor het optimaliseren van een gezonde leefomgeving. Daarnaast zijn mensen met een allergie of mensen met luchtwegproblemen zoals astma en bronchitis gebaat bij een hoge luchtvochtigheid.

Baby's en kinderen zijn in de wintermaanden, als de verwarming weer aangaat, extra gevoelig voor neus- en luchtwegeninfecties. Zorg voor een ideale luchtvochtigheidsgraad en de slijmvliesirritaties nemen af waardoor de baby minder zal hoesten als hij slaapt. Door de ultrasone trillingen maakt de Humio nauwelijks geluid en stoort de baby niet in zijn slaap.

Koude "mist"

De geluidsarme en energiebesparende Humio geeft een koude "mist" die in een microfijne nevel onmiddelijk door de lucht wordt geabsorbeerd. De Humio kan de nevel in een hoge en lage stand verspreiden.
Vergeleken met verdampers die water aan de kook brengen en een benauwd gevoel kunnen geven bij frequent gebruik, kan de Humio zonder ongemakken de hele dag door gebruikt worden en wordt het risico van brandwonden bij jonge kinderen uitgesloten. En niet onbelangrijk; er hoeven er geen (lastige) filters vervangen te worden die leiden tot extra kosten.

LED-verlichting

Door middel van de nieuwste LED-verlichting technologie wordt de kamer op een rustgevende manier verlicht. De verlichting en de luchtbevochtiging zijn tegelijkertijd, maar ook afzonderlijk van elkaar te gebruiken.


Over Slowjuice

Slowjuice.nl biedt producten aan voor mensen die bewuster en gezonder willen leven. Slowjuice.nl is ook importeur van automatische kiemapparaten, sapmachines, sojamelkmakers, yoghurtmakers en de Personal Blender.

Contact

Voor meer informatie of fotomateriaal kunt u contact opnemen met Liesbeth Buissant, info@slowjuice.nl of 035-6910253