SDU uitgevers


12 oktober 2010 - Gala Cobouw Awards 2010

Den Haag, 12 oktober 2010

Prijsuitreiking rondom de Cobouw Top 50 beste bouwbedrijven

Cobouw organiseert op 30 november 2010 voor de eerste keer de Cobouw Awards. In de sfeervolle ambiance van Grand Hotel Huis ter Duin in Noordwijk aan Zee zullen in 8 categorieën prijzen uitgereikt worden aan personen die tot de Nederlandse bouwtop behoren.

De 50 beste bouwbedrijven
In aanloop naar de Cobouw Awards verschijnt op 28 oktober een speciale uitgave van Cobouw:
de Cobouw Top 50. In de Cobouw Top 50 worden de beste vijftig bedrijven uit de bouwsector in de schijnwerpers gezet, voortkomend uit een onderzoek door PriceWaterhouseCoopers naar netto omzet en bedrijfsresultaat. Daarnaast hebben lezers van Cobouw hun stem uitgebracht op wie volgens hen het beste bouwbedrijf, installatiebedrijf, ingenieurs- en architectenbureau is.

Unieke prijsuitreiking
De uitreiking van de Cobouw Awards wordt omlijst door een avondvullend exclusief viergangendiner. Het slot van de Awards uitreiking kent een bijzondere apotheose die in het teken staat van de huldiging van alle winnaars. Dat gebeurt tijdens een unieke galavond in aanwezigheid van alle belangrijke bestuurders en vertegenwoordigers uit de Nederlandse bouwsector.

Waarom?
Marije van der Togt, uitgeefster van Cobouw, licht toe: "Vorig jaar verscheen de Cobouw Top 50 voor het eerst en dat was meteen een groot succes. De uitgave komen we zelfs nu nog tegen op de koffietafel bij bouwbedrijven. Daarom breiden we de formule dit najaar uit: in een glossy magazine en online op Cobouw.nl komen we met uitgebreide cijferlijsten zodat elk bouwbedrijf kan kijken en vergelijken en zich kan meten aan concurrenten. Veel bedrijven komen aan het woord in het magazine en we organiseren een bijzonder exclusief evenement."

Meer over Cobouw
Cobouw is hét dagblad voor de bouw. Dagelijks worden meer dan 50.000 professionals uit de bouw op de hoogte gehouden van het laatste nieuws in de bouw. De website http://www.cobouw.nl/ bereikt maandelijks 80.000 unieke bezoekers.


---SDU uitgevers