Gemeente Rotterdam

inloopbijeenkomst jachthavengebied hoogvliet

18 november 2010 | Deelgemeente Hoogvliet | nieuwsbericht

De deelgemeente Hoogvliet organiseert een inloopbijeenkomst voor bewoners en belangstellenden op dinsdag 30 november van 17.00 tot 20.00 uur in het Informatiecentrum van Hoogvliet, Sprong 10. Inloopbijeenkomst Jachthavengebied Hoogvliet

Het gebied rondom de Jachthaven gaat op de schop.

Het gebied rondom de Jachthaven gaat op de schop. De omgeving Jachthaven is onderdeel van de Hoogvlietse Groene Gordel. Deze unieke aaneenschakeling van natuur, avontuurlijke speelplekken en groene recreatiegebieden krijgt een flinke impuls. Onderdeel hiervan is de aanpak van het gebied rond de Jachthaven; aan de Oude Maas komt een `balkon' met een bescheiden horecagelegenheid.

Van visie naar concrete daden
De afgelopen periode hebben bewoners en projectmedewerkers in bijeenkomsten en workshops gewerkt aan de plannen. De wensen en ideeën van omwonenden en gebruikers van het plangebied zijn door het projectteam verwerkt in een gezamenlijke ontwikkelingsvisie voor het gebied. Nu is de tijd aangebroken om deze visie te vertalen in concrete stappen.

Jachthavengebied Hoogvliet; en nu aan de slag!
De deelgemeente Hoogvliet investeert flink in de Groene Gordel; het natuur-, park en recreatiegebied dat Hoogvliet omzoomt. De deelgemeente hecht veel waarde aan de inbreng van bewoners en belanghebbenden bij de herontwikkeling van het plangebied. De deelgemeente Hoogvliet gaat nu aan de slag met concrete projecten uit de gezamenlijke ontwikkelingsvisie voor het gebied.