Syntens

Nog 20 vrijkaarten extra!

Deze tweede Energiedag MKB Krachtcentrale vindt plaats op 30 november op een wel heel bijzondere locatie, het hoogspanningslab van de KEMA in Arnhem. U moet er wel een energieboost krijgen! Daar draagt de locatie zeker aan bij, maar ook het programma met boeiende topsprekers als Jan Bommerez en Herman Wijffels en interessante workshops. Robbert-Jan Brouwer, directeur Reewoud Energietechniek, bezocht vorig jaar de Energiedag: "Je voelde er de energie". Wim Swier, directeur Food Connect heeft het nog steeds over pure inspiratie!

Deze dag zal u zeker inspireren, is echt anders dan anders en werkt energieopwekkend. U ontmoet energieke ondernemers die net als u slimmer willen werken. Ook zij weten dat door de zaken anders te organiseren flinke stappen voorwaarts gezet kunnen worden. Hoe pakt u dat aan? Wilt u leren, proeven, ruiken en experimenteren? Wilt u het anders doen binnen uw bedrijf? Pak deze kans!

Nog 20 vrijkaarten!

Voorkom het gevoel van velen die vorig jaar de Energiedag in Radio Kootwijk gemist hebben. U kunt er nu wel bij zijn! DeOndernemer.nl geeft als mediapartner van deze Energiedag nog eens 20 kaarten weg aan ondernemers met een bedrijf met meer dan 10 werkzame personen. Wilt u kans maken op één van die kaarten met een waarde van ⬠99,-? Bel dan nu direct naar Syntens in Arnhem: 088 - 444 0 167.

Verkiezing 'slimste' bedrijf van het jaar

Tijdens de energiedag zal ook de winnaar van de verkiezing van het 'slimste bedrijf van het jaar' bekend gemaakt worden. In de vakjury zitten onder andere de voorzitter van de SER, dr. A.H.G Rinnooy Kan, voorzitter van MKB Nederland drs. L.M.L.H.A. Hermans en voormalig lid van het InnovatiePlatform M. Usta.

Meer informatie

Op www.mkbkrachtcentrale.nl vindt u meer informatie over de Energiedag, over de sprekers en de workshops. Mocht u nu net naast één van de 20 vrijkaarten hebben gegrepen, dan kunt u zich via deze website ook aanmelden. De toegangsprijs bedraagt ⬠99,-. U ontvangt na afloop het boek 'Kun je een rups leren vliegen?'van Jan Bommerez.