RTL Group

McKinley High School in de ban van Madonna in speciale 'Glee'

In een hitserie waarin muziek centraal staat, mag popicoon Madonna natuurlijk niet ontbreken. Daarom staat de RTL 5-musicalcomedy Glee op dinsdag 30 november helemaal in het teken van deze superster.

Cheerleadercoach Sue Sylvester vindt dat leerlingen van de McKinley High School meer moeten weten over haar grote idool Madonna. Haar muziek moet volgens Sue door de hele school te horen zijn. Directeur Figgins is het hier niet helemaal mee eens, maar Sue heeft zo haar methodes om toch haar zin te krijgen.

Op hetzelfde moment merkt Will tot zijn verbazing dat de meiden op school maar weinig worden gerespecteerd door de jongens. Wanneer hij Sue over Madonna hoort, bedenkt hij dat deze powervrouw, die niet met zich laat spotten, een goed voorbeeld voor de jongeren is. Om de boodschap over te brengen, laat hij de Glee Club nummers van Madonna zingen. Dit tot woede van Sue, die vindt dat zij het alleenrecht op de popster heeft.

Intussen wil Santana Finn helpen om zijn maagdelijkheid te verliezen en gaat Rachel een stap verder met Jesse.

Glee: The Power Of Madonna, Uitzending RTL 5: dinsdag 30 november tussen 20.30 en 21.30 uur.

---

Noot aan de redactie: Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Marije Onderwaater, 035 - 6718406 of marije.onderwaater@rtl.nl. Fotos zijn aan te vragen via fotoaanvraag@rtl.nl.