Universiteit Twente

Livestream TEDxAmsterdam@Enschede

30 november 2010

Op 30 november is de livestream van het tweede TEDxAmsterdam evenement op de campus van de Universiteit Twente te volgen. Studenten en medewerkers kunnen vanaf 8.45 uur verschillende lezingen volgen over groene woestijnen en veilig vliegen in het Educafé in de Zilverling.

De grootste denkers en de meest inspirerende ideeën op het gebied van technology, entertainment, design, kunst, wetenschap en business komen op 30 november aanstaande samen in Amsterdam op het tweede TEDxAmsterdam evenement. TEDxAmsterdam is het Hollandse broertje van de zeer populaire TED-conferenties in Californië en Oxford die met sprekers als Bill Clinton en zanger Bono al jarenlang een fenomeen is.

Livestream
TEDxAmsterdam zendt dit jaar wederom een livestream uit naar verschillende locaties, omdat kaarten voor dit evenement vanwege grote interesse al uitverkocht zijn. Enschede is er één van! Op 30 november zal de voorzitter van TEDxAmsterdam om 8:45 uur de aftrap geven. Om 21:00 uur zal het slotakkoord klinken van de bekende cabaretier Hans Teeuwen.

De livestream zal uitgezonden worden in het Educafé in de Zilverling. Er zijn geen kosten aan verboden en de locatie is toegankelijk voor zowel student als medewerker. De lezingen zijn opgedeeld in meerdere sessies en bevatten korte pauzes tussendoor. Het volledige programma en meer informatie over TEDxAmsterdam zijn te vinden op www.TEDxAmterdam.com

Dus wil jij weten hoe we de woestijnen weer groen krijgen of hoe wij nog veilig kunnen vliegen in de toekomst? Kom dan dinsdag 30 november naar het Educafé voor de lezingen van TEDxAmsterdam.