Gemeente Leidschendam-Voorburg


* Nieuws 2010

Inloopavond 30 november: herinrichting Parkweg Voorburg

25 november 2010 - De Parkweg krijgt in 2011 tussen de Laan van Nieuw Oosteinde en de Rozenboomlaan nieuwe riolering en nieuw asfalt. Een uitgelezen kans om de Parkweg tussen de Wielemakersslop en de Franse Kerkstraat ook opnieuw in te richten.

De gemeente heeft een ruwe schets voor de herinrichting gemaakt en voorgelegd aan een aantal belangenorganisaties en belanghebbenden uit de oude dorpskern. Hun opmerkingen zijn waar mogelijk in het plan verwerkt.

U bent op dinsdag 30 november van harte welkom in de Oude Kerk in de Herenstraat. U kunt tussen 16.00 en 20.30 uur binnenlopen op een tijd die u het beste uitkomt. De gemeente hoort graag uw mening over de schets, suggesties, wensen en ideeën die bijdragen aan de toekomstige kwaliteit van de Parkweg. Vertegenwoordigers van de gemeente geven uitleg over het aangepaste voorstel en beantwoorden uw vragen.

Reageren
Het concept-ontwerp voor de Parkweg-inrichting vind u vanaf maandag 29 november op deze website. Reageren op het ontwerp en aandragen van suggesties kan tijdens de inloopbijeenkomst en daarna nog tot en met vrijdag 3 december via de deze website.

Kunt u niet naar de inloopavond komen, dan kunt u een aparte afspraak maken met de heer A. Kagie om het ontwerp in te kijken tot en met 3 december. U kunt daarvoor bellen met (070) 300 8256 of e-mailen naar A.Kagie@leidschendam-voorburg.nl.

De werkzaamheden aan de Parkweg beginnen in de zomer van 2011 en zijn voor de feestdagen in december 2011 afgerond.