Deelgemeente IJsselmonde Rotterdam

Winkeliersvereniging Spinoza gaat goed van start

Winkelen aan Spinozaweg wordt nog leuker!

Op 24 november bezocht Sinterklaas het winkelgebied Spinozaweg en omliggende straten. Hij werd welkom geheten door Luuk Wilson, voorzitter van de deelgemeente IJsselmonde. Voor de aanwezige jongens en meisjes was het niet alleen een leuk, maar ook een spannend feest. Wie een kleurplaat had ingeleverd bij een van de winkels aan de Spinozaweg, maakte kans op een leuk prijsje.

Maar er gebeurde meer die dag. De nieuwe winkeliersvereniging is officieel van start gegaan. Een aantal daadkrachtige winkeliers heeft onlangs de winkeliersvereniging Spinoza opgericht. De winkeliersvereniging wil het winkelgebied Spinoza aantrekkelijker maken voor het winkelend publiek en de leefomgeving voor omwonenden plezieriger maken. Ook wordt ingezet op het vergroten van het zakelijk succes van de ondernemers door meer omzet te genereren en het gebied aantrekkelijk te maken voor nieuwe investeerders. Het Sinterklaasfeest vorige week is een van de eerste activiteiten die door de nieuwe winkeliersvereniging is georganiseerd. Ook rondom Kerst zullen de klanten, jong en oud, worden getrakteerd op verschillende activiteiten. Wie meer wil weten kan terecht op www.spinozaweg.nl

Waardering deelgemeente
Als teken van waardering voor het initiatief van de ondernemers van de Spinozaweg heeft het dagelijks bestuur een eenmalige waarderingssubsidie toegekend van 7.500,-- ten behoeve van de activiteiten, die samenhangen met de oprichting van de winkeliersvereniging Spinoza. Deelgemeentevoorzitter Luuk Wilson overhandigde 24 november, onder toeziend oog van Sinterklaas, een symbolische cheque aan het bestuur van de winkeliersvereniging Spinoza. Na het fotomoment was het de beurt aan de Sint en de Pieten die zorgden voor een ouderwets gezellige middag voor de kleintjes.