Gemeente Uithoorn

Ondernemersverkiezing 2010/2011

Nominaties geopend: meld uw nu bedrijf aan!

Op 29 maart 2011 wordt alweer voor de vijfde keer de prijs voor de Beste Onderneming van Noord-Holland uitgereikt. De Ondernemingsverkiezing Noord-Holland 2010/2011 (OVNH) is inmiddels niet meer weg te denken als dé erkenning voor ondernemerschap in de provincie. Het is een belangrijk en breed gedragen initiatief om waardering voor bedrijvigheid in de provincie uit te spreken. Succesvolle ondernemers zijn immers de drijvende kracht van de economie in Noord-Holland en daar is de provincie trots op!

Bent u (of kent u) een ondernemer die met passie onderneemt, innoveert, creatief is en een bedrijf heeft opgebouwd dat een voorbeeld is voor collega-ondernemers? Een bedrijf dat wat u betreft zich de Beste Onderneming van Noord-Holland zou mogen noemen? Meld u dan aan voor de Ondernemingsverkiezing Noord-Holland en maak kans op de titel: Beste Onderneming Noord-Holland 2010/2011. De aanmelding sluit op 31 december.

Tijdens een grote feestavond op 29 maart 2011 worden de winnaars gekozen. Er worden dit jaar maar liefst drie prijzen uitgereikt. Naast de publieksprijs zijn er twee categorieën waar ondernemers voor de titel in aanmerking kunnen komen: kleine en (middel)grote bedrijven (meer of minder dan 50 werknemers).

Meer informatie hierover is te vinden op http://www.ovnh.nl/pg-24152-7-34866/pagina/ovnh_home.html