Persbericht: Samenwerking Today's Beheer en Charles Nenner

30/11/2010 14:28

Today's Beheer & Brokers

Today's Beheer en het Charles Nenner Research Center Nederland introduceren een Today's Beheer Special: 'De Charles Nenner portefeuille'

Hoe werken Today's Beheer en Charles Nenner samen?

Nenners systeem gebruikt cycli, golven en targetalgoritmes in een technisch model dat meer dan 200 indicatoren combineert. Charles Nenner bepaalt samen met zijn team van het Charles Nenner Research Center de beleggingsstrategie. Deze wordt uitgevoerd door de vermogensbeheerder uit Amsterdam: Today's Beheer.

Instappen, beheerfee en performance fee

Hoewel Charles Nenner zeer grote partijen adviseert, kan men nu al meedoen in de Charles Nenner Portefeuille vanaf E5000,-. Dit betekent klein instappen en groot meedoen. De kosten bedragen een beheerfee van 1% over de portefeuillewaarde. De performance fee bedraagt 20% van het totale positieve rendement.

Over Today's Beheer

Today's Beheer is wakker vermogensbeheer sinds 2003. Dankzij kennis, ervaring, portefeuilles en specifieke producten zijn wij een actieve en succesvolle vermogensbeheerder. Bij Today's Beheer staat de klant centraal, zijn specialisten actief aan de gang met de portefeuilles en gelden moeilijke marktomstandigheden niet als excuus. Voor meer informatie gaat u naar www.todaysbeheer.nl

Today's Beheer valt onder controle van de AFM, DNB en is deelnemer in de DSI registers.

Over Charles Nenner

Charles Nenner geniet wereldwijde bekendheid als befaamde beursanalist en ontwikkelde een uniek cyclesysteem in de afgelopen drie decennia. Als analist is Nenner geciteerd door onder meer de Wall Street Journal en is hij ook regelmatig te zien op CNBC, Fox en Bloomberg TV.

Charles Nenner werkte als technisch analist en adviseur voor onder meer Merril Lynch, Rabobank en Goldman Sachs. In 2001 richtte hij het Charles Nenner Research Center op waarmee onafhankelijke research wordt verzorgd voor hedgefunds, pensioenfondsen, banken, brokers, family offices en individuele klanten.

http://www.todaysgroep.nl