Lynx uitgeroepen tot beste online broker 2010

30/11/2010 15:02

Lynx

Online broker Lynx is als beste uit de bus gekomen bij het onafhankelijke brokeronderzoek dat is uitgevoerd door het gerenommeerde weekblad Beleggers Belangen, onderdeel van Reed Elsevier. Lynx laat hiermee partijen als Binck, Alex, Rabobank en ABN Amro achter zich.

Lynx winnaar als gevolg van lage tarieven en serviceniveau

Beleggers Belangen heeft gedurende twee maanden intensief onderzoek gedaan naar de kosten, handelsmogelijkheden, het gebruiksgemak en de service van acht Nederlandse brokers. Lynx is de uiteindelijke winnaar van het onderzoek. Vooral op het gebied van de transactiekosten wint Lynx het van andere brokers. Op alle onderdelen heeft Today's Brokers hetzelfde gescoord als Lynx, op het onderdeel service presteert Lynx echter beter dan Today's. "De inhoudelijke kennis van Lynx is enorm," aldus Beleggers Belangen.

Klanten van Lynx minst geneigd naar andere broker overstappen

Beleggers Belangen heeft in een enqu(ee)te in totaal aan 1029 beleggers gevraagd of men wil overstappen naar een andere broker. Hierbij komt zeer duidelijk naar voren dat van alle brokers klanten bij Lynx het minst geneigd zijn om over te stappen naar een andere partij. "Dit geeft aan dat klanten bij Lynx zeer tevreden zijn met onze scherpe tarieven, handelsmogelijkheden en serviceniveau," zegt Jeroen Kramer, directeur Lynx.

"We zijn zeer verheugd om door het oudste beleggersmagazine van Nederland te worden uitgeroepen tot beste online broker van 2010. In 2011 zijn we van plan veel nieuwe diensten te lanceren waarvan we verwachten dat deze zeer goed ontvangen zullen worden door onze klanten. We hopen volgend jaar weer hoge ogen te gooien in het brokeronderzoek", aldus Kramer.

http://www.lynx.nl