Gemeente Ede

dinsdag, 30 november 2010

Burgemeester biedt Plantion grote luchtfoto aan

info@ede.nl

Burgemeester Cees van der Knaap van Ede heeft de directie van Plantion een grote luchtfoto aangeboden van het Plantion-complex in Ede. Hij deed dat namens het gehele college van burgemeester en wethouders tijdens een gezamenlijk ontbijt bij Plantion op dinsdag 30 november 2010. De gemeente had deze foto in het vooruitzicht gesteld als cadeau tijdens de officiële opening van de marktplaats op 17 april 2010. Luchtfoto Plantion

Luchtfoto Plantion

Destijds spraken de gemeente en Plantion af dat de luchtfoto zou worden gemaakt op een moment dat de marktplaats verder ingericht en aangekleed zou zijn. De onlangs gemaakte foto geeft een goed beeld van hoe Plantion er nu uitziet. De luchtfoto heeft een mooie plek gekregen in het restaurant.

Trots

Cees van der Knaap: "Ede is trots op een bedrijf als Plantion en dat willen we graag tot uitdrukking brengen met dit mooie cadeau namens de gemeente Ede". André van Kruijssen: "We zullen er elke dag trots naar kijken en op onze open dag op zaterdag 9 april 2011 kunnen alle belangstellenden uit Ede en omgeving er zelf naar komen kijken".

Plantion

Plantion is een moderne, complete en duurzaam gebouwde marktplaats voor bloemen en planten. Bij de bouw heeft Plantion ervoor gekozen haar energie te betrekken via een warmte-koude opslaginstallatie op het bedrijventerrein. Daarnaast investeerde Plantion in optimale isolatie van betonvloeren en duurzame materialen alsook in daken die zijn voorbereid zijn op gebruik van zonne-energie. De marktplaats is sinds 1 maart 2010 operationeel.