Politie Kennemerland

Beelden van verdachten overval juwelier op 27/10; wie herkent deze man?

Foto verdachte overval
HAARLEM, 30-11-2010

In het programma Opsporing Verzocht wordt dinsdagavond 30 november aandacht besteed aan de gewapende overval op een juwelier aan de Anegang, die op 27 oktober plaatsvond. Vier mannen overvielen die ochtend rond 11.15 uur de juwelier en gingen er daarna vandoor. De politie heeft beelden van één van de verdachten. Een foto is hieronder te vinden en het beeldmateriaal zal ook in Opsporing Verzocht worden getoond. Het programma wordt uitgezonden om 21.15 uur op NED 1. De uitzending is ook terug te zien op
www.avro.nl/tv/programmas_a-z/opsporing_verzocht/

Onderstaand persbericht werd er eerder verstuurd:

Politie zoekt getuigen gewapende overval

HAARLEM, 27 oktober - Woensdagochtend 27 oktober rond 11.15 uur is er een gewapende overval gepleegd op een juwelier aan de Anegang. Vier mannen met een getinte huidskleur zijn er met een nog onbekende buit vandoor gegaan. Twee van hen zijn gevlucht op een scooter, de andere twee met een motor. De overvallers zijn gevlucht in de richting van de Frankestraat en vervolgens zijn zij de Zadelmakerslaan ingereden. Een getuige heeft nog geprobeerd om één van de overvallers te pakken, maar moest hem helaas loslaten. De overvallers zijn daarna overgestapt in een lichtkleurige bestelbus en in verder onbekende richting weggereden. Een medewerkster van de juwelierszaak is gewond geraakt door glas, afkomstig van een stukgeslagen vitrine. Zij is voor behandeling van haar verwonding naar een ziekenhuis vervoerd.

Naar de daders wordt nog gezocht. Heeft u iets verdachts gezien of heeft u misschien de vier mannen ergens zien rijden? Meld het dan. Elke informatie kan van belang zijn. De politie verzoekt getuigen die nog geen contact hebben gehad met de recherche, zich te melden via het telefoonnummer 0900-8844.

Foto verdachte overval

verdachte overval 2