Warchild


War Child maand bij T-Mobile

30 november 2010 - T-Mobile roept in december al haar klanten op om spaarpunten te doneren aan War Child. Het totaalbedrag dat klanten in december via de spaarprogramma's doneren, wordt zelfs door T-Mobile verdubbeld! De actie loopt van 1 t/m 31 december 2010.

Meisjes in Libanon De spaarprogramma's T-Mobile Extra en T-Mobile Speciaal staan de hele maand december in het teken van War Child. Meer dan 1 miljoen klanten van T-Mobile sparen via de gratis spaarprogramma's voor leuke cadeaus, kortingen of beltegoed. T-Mobile roept nu op om van die spaarpunten EUR 5 of EUR 10 te doneren aan War Child.

Alexander Hamel, Directeur Klantenservice van T-Mobile:

"Traditiegetrouw besteden we in december extra aandacht aan War Child. Dit jaar roepen we klanten op tot het doneren van hun spaarpunten aan War Child. Het hele jaar door steunt T-Mobile War Child met mensen en middelen. In 2009 kon War Child door onze hulp ruim 24.000 kinderen helpen. Wij hopen dat we dit jaar nog meer kinderen kunnen helpen en vragen daarvoor ook de hulp van onze klanten."

T-Mobile is partner van War Child
Sinds 2007 is T-Mobile communicatiepartner van War Child en ondersteunt War Child structureel door inzet van mensen en middelen. T-Mobile voelt zich verantwoordelijk voor de wereld om zich heen en vindt het belangrijk om initiatieven voor een gezonde toekomst te steunen: financieel maar ook door participatie en met hulp van mensen uit het bedrijf.

War Child is ontzettend blij met de samenwerking met T-Mobile! Met dit initiatief toont T-Mobile wederom de betrokkenheid bij het werk van War Child.

Bel je al sparende klant bij T-Mobile? Doneer een deel van je punten aan War Child!
Lees meer over de spaarprogramma's op www.t-mobile.nl/sparen