Gemeente Vlaardingen


Koninklijke onderscheiding mevrouw Moll-Van den Beukel

30-11-2010 |
Op vrijdag 26 november 2010 ontving mevrouw Moll-van den Beukel een Koninklijke onderscheiding uit handen van burgemeester Tjerk Bruinsma. De uitreiking vond plaats tijdens de afscheidsbijeenkomst van de Hulpdienst Vlaardingen waarvan mevrouw Moll jarenlang voorzitter is geweest. Mevrouw Moll-van den Beukel heeft met tomeloze inzet activiteiten ontplooid die voor de samenleving een bijzondere waarde hebben. Daarom is zij benoemd tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau. burgemeester bruinsma met mevrouw moll-van den beukel

Sinds 1973 is mevrouw Moll-van den Beukel op diverse plaatsen als vrijwilliger actief. Zij was jarenlang voorzitter van de Raad Bijzonder Kerkenwerk, verrichtte vrijwillige pastorale arbeid, zette het project Baanloos Waardeloos op en richtte de Vrijwillige Vacaturebank Vlaardingen op die in 2002 door de gemeente werd overgenomen.

Ook was zij vijftien jaar voorzitter van de Centrale Diaconie Gereformeerde Kerk (nu PKN) en heeft ze dik twaalf jaar kerkdiensten geleid voor psychiatrische patiënten. Tot op de dag van vandaag is zij voorzitter van de klachtencommissie van het Zonnehuis, voorzitter van de lokale afdeling van de PCOB (Ouderenbond) en voorzitter van de Vlaardingse Hulpdienst waarvan zij in 1981 de oprichtster was.

Contactinformatie

Postbus 1002
3130 EB Vlaardingen
Mail: info@vlaardingen.nl
Tel. (010) 248 4000