iPhone 4 breekt verkooprecords bij Vodafone

30/11/2010 17:53

Vodafone Libertel NV

iPhone 4 breekt verkooprecords bij Vodafone

Eerste twee dagen 10.000 iPhone's over de toonbank

30 november 2010 - De verkoop van de iPhone 4 heeft een verkooprecord bij Vodafone opgeleverd. Alleen al via de eigen Vodafone winkels verkocht Vodafone Nederland gisteren bijna 3.000 iPhone's op één dag. De 16 GB versie is veruit het meest populair, ruim 80% van de klanten kiest daarvoor. De Vodafone winkels openden maandagochtend de deuren eerder dan normaal, waardoor om 8.00 uur de eerste iPhone verkocht werd. De Vodafone winkel in Rotterdam aan de Lijnbaan verkocht gister de meeste toestellen. Elke 6 minuten ging hier 1 iPhone over de toonbank. Sinds afgelopen maandag is het toestel verkrijgbaar bij de Vodafone Winkels en online via www.vodafone.nl/iphone. Vodafone heeft in de eerst twee dagen in totaal 10.000 iPhone's verkocht.

Online liep het al eerder storm. Via de website van Vodafone schreven 3078 mensen zich vanaf begin deze maand al in om in aanmerking te komen voor een iPhone 4. Inmiddels zijn online in totaal bijna 5.000 toestellen verkocht. Via de indirecte kanalen van Vodafone zijn gister in totaal rond de 1.600 iPhones verkocht. De verwachting is dat de komende dagen nog 1.300 toestellen per dag worden verkocht via deze kanalen.

Jens Schulte-Bockum, CEO van Vodafone Nederland: "Wij zijn zeer blij dat we dit gewilde toestel nu ook op ons betrouwbare netwerk kunnen aanbieden aan de consument. De combinatie van ons snelle netwerk met deze geavanceerde smartphone zorgt voor een optimale internet ervaring. Binnen twee dagen 10.000 toestellen verkopen is een echt verkooprecord".

Voor meer informatie over iPhone 4 zoals abonnementen en verkooppunten ga naar: www.vodafone.nl/iphone

Over Vodafone Libertel B.V.:

Vodafone Nederland is het tweede mobiele telecommunicatiebedrijf in Nederland op basis van omzet en winstgevendheid en heeft ruim 4,8 miljoen klanten per 30 september 2010. De hoofdkantoren zijn gevestigd in Maastricht en Amsterdam. Daarnaast zijn er kantoren in Son en Zaltbommel. Vodafone Nederland maakt deel uit van Vodafone Group, in omzet een van 's werelds grootste mobiele telecommunicatiebedrijven ter wereld, met circa 343 miljoen eigen en gedeelde klanten per 30 september 2010. Vodafone heeft momenteel deelnemingen in aandelenkapitalen in meer dan 30 landen verspreid over vijf continenten en meer dan 40 partnernetwerken wereldwijd. Voor meer informatie, ga naar www.vodafone.nl en www.vodafone.com

http://www.vodafone.nl/iphone