Ingezonden persbericht


FIA GT1 Interlagos, Brazilië: goede 5e en 7e plaats voor Nicky Pastorelli

Quotes van Nicky Pastorelli over de races van de FIA GT1 verreden op het circuit van Interlagos, Brazilië.

Qualifying race, Interlagos, Brazilië (27 november)

Nicky Pastorelli over de Qualifying Race:

"We reden de tweede tijd in de kwalificatie en eindigden de Qualifying Race op de vijfde plaats. Het was warm en daarom hadden we wat problemen met de slijtage van de achterbanden. Deze slijten bij ons erg hard en daardoor zijn we aan het einde van de stints wat snelheid kwijt. We hadden wel verwacht dat de race moeilijk zou worden want we hadden de betere banden bewaard voor de Championship Race. Maar met de vijfde plaats zijn we heel tevreden."

Championship race, Interlagos, Brazilië (28 november)

Nicky Pastorelli over de Championship Race:

"De Championship Race was niet goed, maar ook niet slecht. We hebben de race een beetje verloren vanwege een moeizame start. In de eerste paar rondes hebben we helaas veel tijd verloren. De pitstop was erg goed en ook de tweede stint was goed, we waren de derde snelste op de baan. Vanwege de verloren tijd in het begin van de race hebben we de aansluiting verloren. Uiteindelijk zijn we zevende geworden, dus wel wat punten gehaald. Volgende week in Mexico hopen we het beter te doen."

Volgende race FIA GT1:

4 en 5 december, San Luis, Mexico

Saturday 4 December
09.00 - 10.20 Free practice?
12.05 - 13.25 Pre-qualifying
17.15 - 18.15 Qualifying

Sunday 5 December
08.00 - 08.30 Warm Up
09.15 - 10.15 Qualifying Race?
13.25 - 14.25 Championship Race

Voor informatie ga naar de website: www.pastorelli.nl

Nicky Pastorelli wordt gesponsord door:

BDO in Nederland is lid van BDO International, dat wereldwijd actief is en qua omvang het vijfde accountancy- en adviesnetwerk, met meer dan 1000 vestigingen in ruim 100 landen.

BDO gelooft in een persoonlijke benadering; sterke relaties met cliënten en op maat gemaakte oplossingen. BDO realiseert zich dat zowel kleine ondernemingen als grote multinationals met complexe vraagstukken te maken hebben. BDO biedt daarvoor oplossingen, zodat de ondernemer zich kan richten op zijn of haar doelen en ondernemerschap. Dat is wat BDO bedoelt met vrij ondernemen.
Ingezonden persbericht