AND gaat digitale kaarten West-Europa leveren aan Nav N Go

Kaarten van AND gebruikt in iGO My way Navigation

Rotterdam, 30 November 2010 - Leverancier van digitale kaarten AND Automotive Navigation Data heeft een overeenkomst afgesloten met Nav N Go, een aanbieder van navigatie apparatuur en mobiele navigatie. Nav N Go gaat AND's kaarten van West-Europa gebruiken in de iGO My way Navigation voor PND's en smartphones.

Nav N Go verkoopt private label PND's (navigatiekastjes) en mobiele navigatie voor smartphones in geheel Europa.

AND-Chief Executive Officer Maarten Oldenhof: 'De samenwerking met Nav N Go sluit mooi aan bij onze recente commerciele successen, die hiermee verder uitgebreid worden. Zij leveren een geavanceerd navigatieproduct dat uitstekend aansluit bij de navigatiekaarten van AND. Door deze overeenkomst gaan nog meer mensen in Europa gebruik maken van de gedetailleerde kaarten van AND.'

Tamàs Vahl, Chief Executive Officer van Nav N Go, is 'zeer tevreden met de toevoeging van de digitale kaarten van AND aan het portfolio. Terwijl de concurrentie op het gebied van navigatie verder toeneemt, kunnen wij onze klanten dankzij AND nieuwe alternatieven bieden in West-Europa.'

Over AND Automotive Navigation Data
AND is de enige onafhankelijke partij in de mondiale kaartenmarkt middels het aanbieden van digitale kaarten voor locatiegebaseerde diensten. De onderneming zet dan ook in op de snelle ontwikkeling van haar hoogwaardige database, waardoor het zich nog sterker positioneert in deze markt. Voor meer informatie kijk op www.and.com.

Over Nav N Go
Nav N Go is een aanbieder van navigatie oplossingen voor navigatie voor de auto, persoonlijke en wireless sector, en levert flexibele 3D navigatie applicaties aan producenten van navigatiekastjes, autoproducenten en onderdelenbouwers. De onderneming werkt met de eigen iGO My way software, die al zijn geïnstalleerd in miljoenen navigatie apparaten wereldwijd. Het eerste door Nav N Go gebouwde product werd in 2006 gelanceerd op de jaarlijkse CeBIT conferentie. Sindsdien is het bedrijf samenwerkingen aangegaan met meer dan 140 hardware producenten wereldwijd. Nav N Go levert betrouwbare navigatieproducten in meer dan 100 landen, in 45 verschillende talen. Voor meer informatie over Nav N Go, kijk op www.navngo.com.

Volg Nav N Go ook op:

- http://www.twitter.com/nngglobal
- http://www.flickr.com/photos/nngglobal

- http://www.youtube.com/user/NNGglobal

Voor meer informatie