True Colours Nederland partner van MVO Nederland


Grafisch bedrijf zet in op duurzaamheid

UTRECHT, 20101130 -- True Colours is vanaf vandaag officieel aangesloten bij MVO Nederland. Als partner van MVO Nederland draagt True Colours, zowel binnen het bedrijf als extern, actief bij aan maatschappelijk verantwoord ondernemen.

MVO is hot

Maatschappelijk verantwoord ondernemen is tegenwoordig een hot item, maar voor True Colours Nederland al jaren een speerpunt in het beleid. True Colours maakt als full service grafisch bedrijf werk van maatschappelijk verantwoord ondernemen. Een actief milieubeleid, milieuvriendelijk drukken, afval beheersing en FSC certificering zijn hier onderdeel van. Kijk ook eens op www.truecolours.nl/ maatschappelijk-verantwoord-ondernemen.php

Manifest ondertekend

Met de ondertekening van het manifest van MVO Nederland onderschrijft True Colours o.a. de volgende uitgangspunten:
*Bij alle bedrijfsbeslissingen wordt gestreefd naar een zorgvuldige balans tussen people, planet en profit;
*Wij streven naar een zo klein mogelijke ecologische voetafdruk;
*Wij bevorderen de vitaliteit, inzetbaarheid en ontwikkeling van medewerkers;
*Wij letten bij inkopen van producten en diensten sterk op sociale en milieu-aspecten;
*Wij formuleren periodiek nieuwe MVO-doelen, geven over de vorderingen eerlijke en heldere informatie en zijn bereid hierover met belanghebbenden in overleg te treden.

Wie is MVO Nederland

MVO Nederland is een kennis- en netwerkorganisatie die ondernemers inspireert en stimuleert om maatschappelijk verantwoord te ondernemen. De organisatie heeft als streven dat alle ondernemers in ons land MVO als dé standaard gaan beschouwen voor ondernemen in de 21ste eeuw. Meer informatie vindt u op www.mvonederland.nl.