Inschrijvingen PLM Excellence Awards geopend

De inschrijvingen voor de PLM Excellence Awards van Siemens PLM Software zijn geopend. De prijs wordt jaarlijks tijdens Siemens PLM Connection Benelux uitgereikt, één van de grootste netwerkevenementen voor bedrijven die zich bezighouden met productontwikkeling. Dit jaar zal voor het eerst een aparte Award voor de Belgische markt worden uitgereikt.
* De organisaties die in aanmerking komen voor de prijs, zijn organisaties die een heldere visie hebben op Product Lifecycle Management en PLM-software inzetten. Deze visie en de uiteindelijke uitvoering hiervan moeten positief hebben bijgedragen aan het bedrijfsresultaat van de organisatie. De visie en uitvoering worden uiteindelijk beoordeeld door een brede groep van deskundigen op het gebied van technologie en innovatie.
* De PLM Excellence Awards Nederland wordt uitgereikt in 2 categorieën: "Small to Medium Business" en "Large Business". In België zal één Award worden uitgereikt. Aanmelden kan tot 31 januari 2011 via dit formulier.
* Vorig jaar was Ontex N.V. uit het Belgische Buggenhout de winnaar in de categorie 'Small to Medium Business'. In de categorie 'Large Business' won Damen Schelde Naval Shipbuilding uit Vlissingen de award.

Smit Transformatoren uit Nijmegen werd afgelopen jaar genomineerd in de categorie 'Large Business'. Ferdinand Mul, CAD/PDM/Mechanical Engineer bij Smit Transformatoren: "De nominatie voor een PLM Excellence Award heeft laten zien dat wij professioneel bezig zijn en nieuwe mogelijkheden omarmen. De PLM Excellence Awards hebben dan ook meegeholpen een positieve buzz rondom ons bedrijf te creëren en uiteindelijk bereikt zo'n buzz ook toeleveranciers, nieuwe medewerkers en klanten."

Alle genomineerden van de 2011 editie worden bekend gemaakt in februari 2011. De winnaars worden bekend gemaakt tijdens de Siemens PLM Connection Benelux 2011: deze zal in België plaatsvinden op dinsdag 15 maart 2011, in Nederland vindt het evenement op donderdag 17 maart 2011 plaats.