Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

20.000 Wintersportfans op de piste
Verse sneeuw en veel zon tijdens openingsweekend in Ischgl

Den Haag, 30 november 2010
Het nieuwe wintersportseizoen in Ischgl/Paznaun is succesvol van start gegaan. Afgelopen weekend opende de trendy wintersportbestemming in Tirol de liften van de Silvretta Arena. Ruim 20.000 wintersportfans konden genieten van verse sneeuw, veel zon en een spectaculair concert van de band Gossip.

Vrijdag 26 november startte het wintersportseizoen in Ischgl met prachtig geprepareerde pistes en de eerste rit van de nieuwe skilift 'Lange Wand'. De 6-persoons stoeltjeslift is voorzien van verwarmde stoelen die de wintersporter tijdens de 5,6 minuten durende rit warm houdt. Het prachtige, maar koude weer en verse sneeuw zorgden voor een geslaagd openingsweekend in Ischgl.

De Amerikaanse band Gossip met leadzangeres Beth Ditto gaf zaterdag 27 november een spectaculair optreden en zong onder andere de hit 'Heavy Cross'. Ruim 20.000 wintersportliefhebbers en Gossipfans waren naar Ischgl afgereisd om het 'Top of the Mountain' concert bij te wonen. Beth Ditto eindigde het optreden met een prachtige a capella van het nummer 'I will always love you'. Het publiek werd razend enthousiast toen ze 'I will always love Ischgl' zong.

Met meer dan 238 km piste van de Silvretta Arena, behoort het wintersportgebied van Ischgl/Samnaun tot de beste van de Alpen. Dankzij de hoge ligging, 90% van de pistes bevindt zich boven 2.000, is de sneeuwzekerheid groot. ­­­
Consumenten vinden informatie over Ischgl op de website www.ischgl.com

Noot voor de redactie,

Ingezonden persbericht