Ingezonden persbericht


Actebis resellerevent ondanks winters weer goed bezocht

Nieuwegein, 30 november 2010 - Op dinsdag 29 november organiseerde Actebis, in samenwerking met MSI, Microsoft en Targus, wederom een exclusieve reselleravond. Het winterse weer weerhield resellers er niet van om op deze avond toch aanwezig te zijn.

Resellers kwamen op deze avond meer te weten over de nieuwste ontwikkelingen van MSI notebooks en All-in-One's. Microsoft vertelde meer over Office 2010 en de veranderingen aangaande het Microsoft Partner Network. Als laatste kregen resellers een sneakpreview van de Targus 2011 collectie, waaronder tassen en accessoires speciaal voor tablet pc's zoals de Ipad en Galaxy.

Robert Paunovic, Business Unit Manager Software bij Actebis over de avond: "Het was een zeer geslaagd programma met veel informatie voor resellers. De opkomst was bijzonder hoog, ondanks de slechte weersomstandigheden. Sommige resellers waren zelfs extra vroeg weggegaan om hier op tijd te zijn. Dit geeft wederom aan dat resellers behoefte hebben aan deze exclusieve events."

Actebis; Focused Distribution
Sinds begin 2010 mogen resellers van Actebis nog meer specifieke aandacht, 'focus' verwachten. De verkoopafdeling van Actebis focust zich op verschillende klantgroepen; Retail en E-tail, MKB en B2B. Dedicated Account Managers zorgen, onder andere door kennis, persoonlijk contact en flexibiliteit, voor een samenwerking specifiek afgestemd op deze klantgroepen. Daarnaast worden er regelmatig exclusieve events georganiseerd. Hierdoor is het voor resellers mogelijk om meer informatie te krijgen over producten en om één op één in gesprek te gaan met de leverancier.